Aktywne Wpisy
ziomus13 +618
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,
szalaput +52
Chłopaki, nie uważacie, że korzystanie z tindera jest dla was trochę upokarzające?
Rzućcie to w ch** i nauczcie się podchodzić w realu, tam macie czarno na białym wygląd, wzrost, figurę, mowę ciała, zachowanie i po tym oceniacie czy jesteście zainteresowani. To zwieksza was szacunek do samych siebie.
#tinder #badoo
Rzućcie to w ch** i nauczcie się podchodzić w realu, tam macie czarno na białym wygląd, wzrost, figurę, mowę ciała, zachowanie i po tym oceniacie czy jesteście zainteresowani. To zwieksza was szacunek do samych siebie.
#tinder #badoo

Komentarz usunięty przez autora
@tomek001Hej: jabtez mam podobnie.
Wiem.po prostu co mam robić i mój szef się nie wtrąca.
W poprzedniej robocie było to samo.
Rzadko kiedy miałem polecenia
jednak nie zmienia to faktu, że głównym powodem, dla którego pracujesz, jest to, że iście niewolniczo musisz to robić, więc tak naprawdę nie ma się czym zachwycać także i w twoim przypadku