Aktywne Wpisy

moll +276
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +201
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 200 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 200 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #polakicebulaki #barcelona #realmadryt #espaniol #bayernmonachium #polska #crvenazvezda #reprezentacja #celtavigo #brest #laspalmas #mallorca #leganes #laliga #atleticomadryt #betis #benfica #valencia #atalanta #ligamistrzow #alaves #sevilla #polska #litwa #betis #dortmund #borussiadortmund
źródło: hq720
Pobierz