Wpis z mikrobloga

@Rafatus69: Jaki jest stosunek nawróconego Rafatusa do freakfightow, nie chciałby zawalczyć na Prime? Wielka strata dla freaków że taka legenda nigdy nie wystąpiła. I jaka to teraz kategoria wagowa bo pewnie większa niż w czasach patokariery?
  • Odpowiedz
chlop sie zesrał do wiadra n------y i teraz motywatory wstawia XDD

@fajkonos: sam widzisz jaką drogę przeszedł i z czego się wydostał przez te lata. A Ty? Dalej jesteś w tym samym miejscu - siedzisz na wykopie i komentujesz patusów mając się za lepszego od nich a jedyne na co potrafisz się zdobyć to wyśmiewanie wszystkich wokół. Sam sobie odpowiedz komu należy współczuć ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@anyzowe_zelki: ale to jest bardzo slabe porownanie bo gowno o mnie wiesz. a jakbys wiedzial to bys takich bzdur nie pisal. idac twoja logika to rafatus przeszedl taka droge, i co dalej siedzi i robi wpisy na wykopie? dalej jest w tym samym miejscu i komentuje, no popatrz tak jak ja ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Rafatus69: Pozdrawiam Miętowego Księcia! No zaimponowałeś mi tym niepiciem. Myślałem że jesteś skończony jak majaczyłeś w altance, a potem jak ćpałeś z Agnes. A tu proszę. Da się ogarnąć jakoś.
  • Odpowiedz
@Rafatus69 pozdrawiam Cię człowieku maltretujący upośledzoną kobietę,stający do miski,zakłamany i fałszywy pajacu.
Wszystkiego dobrego i wiemy że do końca roku wrócisz do patologi z której nigdy nie wyszedłeś i okłamujesz ludzi :*
  • Odpowiedz
  • 0
@alejaktotakto: Rąk ani nóg jej nie uciąłem więc jak jej zniszczyłem życie? Mirek, który sam nie wie kim jest uważa się za mądrzejszego od psychiatry, którego jest podopiecznym? Marlena jest zdrowa, bardziej wyczuwam u ciebie syndrom niepelnosprytności. Co cię moja rodzina obchodzi? Twoja się ciebie wyrzekła, że się moją interesujesz? Ciągle te eś,aś i czas przeszły. Jak jest teraz to nie napiszesz, bo to nie zgadza się z twoją polską
  • Odpowiedz