Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

Moim zdaniem niepoważne i zdecydowanie nie powinno się wydarzyć. Tylko co w związku z tym? Hołownia - a po nim część pozostałych kandydatów - zamiast wyłącznie wylewać żale w social mediach wzięli się w garść i pojechali do Końskich wbić się na tę debatę. To samo powinien
@podjad3k: To akurat racja. Bo cały ten cyrk z
@podjad3k: to oczywiście prawda, ale np Hołownia zareagował i zadziałał godziny przed tymi debatami, inni kandydaci raz dwa to podłapali - a to ponoć Sławek jest mistrzem real time marketingu. Dlatego się z niego śmiejemy.
@podjad3k: Mentzen wiedział o 12:30, że Hołownia tam jedzie.
@MarianoaItaliano: To czemu na przykład mównice były identyko te same co w 2020? Chciałbym zobaczyć na kogo były faktury za to wszystko.
Jeżeli płaciła za to PO a nie KWW Trzaskowskiego (nie wiem jak to wygląda formalnie w sumie, zaraz poszukam) to taka umowa i jej kwota powinna znaleźć się tutaj pod tym linkiem.
@MarianoaItaliano: glupota. Właśnie potrzebne sa debaty 1vs1 miedzy chetnymi kandydatami, a nie te gowno debaty na ktorych masz po 1 minucie. Taka debatę mozna se zrobić dzień przed ciszą wyborczą. Debaty 1vs1 dla chetnych właśnie powinny byc transmitowane w tvp żeby kazdy w polsce za darmo mógł to obejrzec.
@MarianoaItaliano: So they say. Zobaczymy co dokumenty pokażą. Ogólnie Rafałek tą debatą sam sobie strzelił w kolano, plan był taki, że zyskają na niej razem z Nawrockim (chcieli umocnić Nawrockiego na 2 pozycji, bo to łatwiejszy przeciwnik od Mentzena w drugie turze). Wystrzeliło to Trzaskowskiemu przepięknie w twarz :). Trochę szkodą, że