Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +5

Na podstawie używania żelu pod prysznic można stwierdzić, jakie preferencje wyborcze ma konsument.
Niektórzy mają tu strasznego kija w dupie.
@Eremites: kiedyś był taki kawałek, który robił furorę wśród kobiet, taką furorę, że gdy leciał na dyskotece, to wszystkie laski darły mordy. A leciał tak : "hej suczki... lalalala.... znamy wasze sztuczki...". Więc wiesz, nie takie rzeczy przechodziły ¯\(ツ)/¯
@Jurga09: są takie rzeczy, które wywołują zażenowanie nawet wtedy jak tylko Ty jesteś ich świadkiem, to jest jedna z tych rzeczy xd. Poza tym jak sobie wyobrażam jak przychodzi do mnie dziewczyna i idzie pod prysznic i widzi coś takiego to musi być totalny turn off dla niej. Jakbym miał żonę to też by mnie skręcało gdybym miał jej pokazać, że to kupiłem xdd I