Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio se czytam dyskusje internetowe na temat flat bar vs drop bar. Potezne zesranska dropbarowcow bawia mocno. Ich argumenty to: wiecej pozycji dla rak, aero pozycja ciala xd
Oczywiscie chodzi o srodowisko gravelowe.
To ja sie wypowiem teraz jako byly kolarz szosowy.
1 najmocniejsi na ustawkach zawsze sa faciowie na rowerach mtb ubrani jak skejterzy xd
2 gravel i pozycja aerodynamiczna xddd to nie CX.
3 przez 99 procent czasu gravelowcy na nieswiadomce chyba jada w gornym chwycie, trzymajac za klamki.
Gravelowcy typowy ucisk lajkry na mozg czyli to przez co ucieklem z szosowego swiata i przestalem sie scigac. Typowe wiecej sprzetu niz talentu. A chlopaki z mtb nawet bez spd, w luznych ubraniach upokarzaja eskerowcow na luzaku.
#rower #gravel #takaprawda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Potezne zesranska dropbarowcow bawia mocno. Ich argumenty to: wiecej pozycji dla rak, aero pozycja ciala xd

@mirko_anonim: Nie wiem czy wiesz ale na rynku już są gravele do ścigania się i ludzie robią prędkości więc może poświęć więcej czasu na to co się dzieje na rynku i potem pisz o swoim zesrańsku.
  • Odpowiedz
@PanKapibara:

Stoi autystyczny gościu przy ścieżce rowerowej, widzi dwóch kumpli na gravelach jadących sobie pogadać, przewietrzyć się i wypić kawkę.
- Yyyyy ej wyyy
- Co?
- Eeee czemu eee jedziecie na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Tytan intelektu xddd Przeciez masz we wpisie, ze chodzi o ustawki gravelowe. Szosa to jedyne sluszne miejsce na dropbar ale pewnie gadam do jakiegos janusza mentalnego w bibsach z brzuszkiem xd

@rtone >Tak tak dokładnie kolego, na ustawkach szosowych zawsze wszystkich zamiatają kolesie na rowerach MTB

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @4x80 daleki jestem od hejtu. Po prostu scigajac sie zawodowo jako junior mlodszy, junior i troche orlik zniechecilo mnie to na tyle do kolarzy ze przestalem to robic. A teraz jadac na ustawke gravelowa jest to samo, ludzie podobni tobie, ktorzy mysla ze potrafia jezdzic xd ja sie ciesze jazda i sobie na luzaczku jezdze a wpis to to co zauwazylem czyli pseudo eksperci filozofuja nt
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
mistrzowski-czempion-44: Ależ smutny wyżyg. Próbujesz udawać, że masz dystans, a to ty jesteś największym frustratem. Co do bycia PRO to jest jedna fajna definicja, że dopóki ci nie płacą za to, to jesteś amatorem. Także może zluzuj trochę w tej kwestii i swoich ustawek i że jedni amatorzy odstawiają drugich amatorów.
Ja mam gravela, bo mogę i lubię. Używam dolnego chwytu przy wietrze i zjazdach. I mi to pomaga. Dla mnie to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Po pierwsze to wyrzyg nieuku. Po drugie sam sie zesrales. Po trzecie nie jezdze w lajkrze, jezdza tacy jak ty co sie napinaja na aerodynamiczna pozycje, a tacy jak my z kolegami z mtb bez wysilku was objezdzamy z usmiechem na ustach xd Reszte to sobie wymysliles, to gravelarze i szosowcy sa najwiekszym rakiem srodowiska i po twoim wysrywie to widac jak bardzo probujesz udowdnic sobie swoja
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
władczy-artysta-94: Nie wiem o co ci chodzi, co chesz udowodnić lub przekazać. Że baranek jest tylko dla PROsów? Że jadąc z barankiem rzucam ci wyzwanie? To jakieś głupoty. I wtedy mi wpadło do głowy: jesteś rowerowym odpowiednikiem Seby w BMW jako jedynie słusznej marki. Swoim pierdziwozem e34 wyprzedzasz innych i wyzywasz od frajerów, bo mają droższe fury z większym silnikiem, bardziej sportowe aerodynamiczne, a nie jadą szybciej od cienie i nie
  • Odpowiedz