✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ostatnio se czytam dyskusje internetowe na temat flat bar vs drop bar. Potezne zesranska dropbarowcow bawia mocno. Ich argumenty to: wiecej pozycji dla rak, aero pozycja ciala xd Oczywiscie chodzi o srodowisko gravelowe. To ja sie wypowiem teraz jako byly kolarz szosowy. 1 najmocniejsi na ustawkach zawsze sa faciowie na rowerach mtb ubrani jak skejterzy xd 2 gravel i pozycja aerodynamiczna xddd to nie CX. 3 przez 99 procent czasu gravelowcy na nieswiadomce chyba jada w gornym chwycie, trzymajac za klamki. Gravelowcy typowy ucisk lajkry na mozg czyli to przez co ucieklem z szosowego swiata i przestalem sie scigac. Typowe wiecej sprzetu niz talentu. A chlopaki z mtb nawet bez spd, w luznych ubraniach upokarzaja eskerowcow na luzaku. #rower #gravel #takaprawda
@mirko_anonim: mordo, co ty sie tak za innymi ogladasz, wsiadz na rower taki jak ci sie podoba, jedz tam gdzie masz ochote, nie musisz od nikogo uciekac, sam mozesz jezdzic
Potezne zesranska dropbarowcow bawia mocno. Ich argumenty to: wiecej pozycji dla rak, aero pozycja ciala xd
@mirko_anonim: Nie wiem czy wiesz ale na rynku już są gravele do ścigania się i ludzie robią prędkości więc może poświęć więcej czasu na to co się dzieje na rynku i potem pisz o swoim zesrańsku.
@mirko_anonim: średnio co tydzień widzę tu jakiś post autystycznego przemądrzalca o rowerach. Jak już się chcesz z kimś pokłócić, to zrób to tam, gdzie są Twoi oponenci i zrób to wprost.
Stoi autystyczny gościu przy ścieżce rowerowej, widzi dwóch kumpli na gravelach jadących sobie pogadać, przewietrzyć się i wypić kawkę. - Yyyyy ej wyyy - Co? - Eeee czemu eee jedziecie na
✨️ Autor wpisu (OP): Tytan intelektu xddd Przeciez masz we wpisie, ze chodzi o ustawki gravelowe. Szosa to jedyne sluszne miejsce na dropbar ale pewnie gadam do jakiegos janusza mentalnego w bibsach z brzuszkiem xd
@rtone >Tak tak dokładnie kolego, na ustawkach szosowych zawsze wszystkich zamiatają kolesie na rowerach MTB
✨️ Autor wpisu (OP): @4x80 daleki jestem od hejtu. Po prostu scigajac sie zawodowo jako junior mlodszy, junior i troche orlik zniechecilo mnie to na tyle do kolarzy ze przestalem to robic. A teraz jadac na ustawke gravelowa jest to samo, ludzie podobni tobie, ktorzy mysla ze potrafia jezdzic xd ja sie ciesze jazda i sobie na luzaczku jezdze a wpis to to co zauwazylem czyli pseudo eksperci filozofuja nt
mistrzowski-czempion-44: Ależ smutny wyżyg. Próbujesz udawać, że masz dystans, a to ty jesteś największym frustratem. Co do bycia PRO to jest jedna fajna definicja, że dopóki ci nie płacą za to, to jesteś amatorem. Także może zluzuj trochę w tej kwestii i swoich ustawek i że jedni amatorzy odstawiają drugich amatorów. Ja mam gravela, bo mogę i lubię. Używam dolnego chwytu przy wietrze i zjazdach. I mi to pomaga. Dla mnie to
✨️ Autor wpisu (OP): Po pierwsze to wyrzyg nieuku. Po drugie sam sie zesrales. Po trzecie nie jezdze w lajkrze, jezdza tacy jak ty co sie napinaja na aerodynamiczna pozycje, a tacy jak my z kolegami z mtb bez wysilku was objezdzamy z usmiechem na ustach xd Reszte to sobie wymysliles, to gravelarze i szosowcy sa najwiekszym rakiem srodowiska i po twoim wysrywie to widac jak bardzo probujesz udowdnic sobie swoja
władczy-artysta-94: Nie wiem o co ci chodzi, co chesz udowodnić lub przekazać. Że baranek jest tylko dla PROsów? Że jadąc z barankiem rzucam ci wyzwanie? To jakieś głupoty. I wtedy mi wpadło do głowy: jesteś rowerowym odpowiednikiem Seby w BMW jako jedynie słusznej marki. Swoim pierdziwozem e34 wyprzedzasz innych i wyzywasz od frajerów, bo mają droższe fury z większym silnikiem, bardziej sportowe aerodynamiczne, a nie jadą szybciej od cienie i nie
Ostatnio se czytam dyskusje internetowe na temat flat bar vs drop bar. Potezne zesranska dropbarowcow bawia mocno. Ich argumenty to: wiecej pozycji dla rak, aero pozycja ciala xd
Oczywiscie chodzi o srodowisko gravelowe.
To ja sie wypowiem teraz jako byly kolarz szosowy.
1 najmocniejsi na ustawkach zawsze sa faciowie na rowerach mtb ubrani jak skejterzy xd
2 gravel i pozycja aerodynamiczna xddd to nie CX.
3 przez 99 procent czasu gravelowcy na nieswiadomce chyba jada w gornym chwycie, trzymajac za klamki.
Gravelowcy typowy ucisk lajkry na mozg czyli to przez co ucieklem z szosowego swiata i przestalem sie scigac. Typowe wiecej sprzetu niz talentu. A chlopaki z mtb nawet bez spd, w luznych ubraniach upokarzaja eskerowcow na luzaku.
#rower #gravel #takaprawda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Nie wiem czy wiesz ale na rynku już są gravele do ścigania się i ludzie robią prędkości więc może poświęć więcej czasu na to co się dzieje na rynku i potem pisz o swoim zesrańsku.
@mirko_anonim: doubt_mafia.jpg
Stoi autystyczny gościu przy ścieżce rowerowej, widzi dwóch kumpli na gravelach jadących sobie pogadać, przewietrzyć się i wypić kawkę.
- Yyyyy ej wyyy
- Co?
- Eeee czemu eee jedziecie na
@rtone >Tak tak dokładnie kolego, na ustawkach szosowych zawsze wszystkich zamiatają kolesie na rowerach MTB
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ja mam gravela, bo mogę i lubię. Używam dolnego chwytu przy wietrze i zjazdach. I mi to pomaga. Dla mnie to