Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz mam do czynienia z taką ułudą taką nieszczerością i dwulicowością w obecnym kołchozie niby każdy się do każdego uśmiecha małe small talki a za plecami aby na złość zrobić ehh i ja też gram w tę grę we wcześniejszych pracach tego nie było
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@wiszal: nooo, ja czytałem kiedyś takie wpisy na wykopie i dla mnie kosmos to był. Fakt faktem że nigdy nie ma tak że się każdy z każdym lubi ale przynajmniej szczerość była nikt nie udawał a tu każdy udaje plotkuje i wgl masakra odcinam się grubą kreską
  • Odpowiedz
@bArrek: Ludzie są okropni i wbiją Ci nóż w plecy jak tylko będą mieć okazję. Do roboty się przychodzi pracować, a nie mieć kolegów - wiem, że to nie jest łatwe do zrozumienia, ale to jedyne wyjście. Współczuję, trzymaj się ()
  • Odpowiedz
@bArrek: Pracowałem w czymś takim. Zwolniłem się w sumie z dużym żalem, bo praca sama w sobie była bardzo fajna i firma też, tylko ludzie strasznie obłudni (no nie wszyscy, z kilkoma ziomeczkami utrzymuję kontakt mimo lat w innych firmach).

Z perspektywy lat widzę ten okres jako "Akademię Policyjną" - może tak to traktuj?
  • Odpowiedz
i ja też gram w tę grę we wcześniejszych pracach

@bArrek: Przecież piszesz, że grasz we wcześniejszych pracach. Wyciągam tylko logiczny wniosek. Grasz, więc masz już jakieś doświadczenie. Czy nie masz?
  • Odpowiedz