Wpis z mikrobloga

Dzień dobry,
posiadam chińczyka Realme 8 pro. Od około roku nie przychodzą mi powiadomienia z gmaila. Grzebanie w pozwoleniach, trybie oszczędzania baterii, czy log out/ log in - nie przynoszą żadnego skutku. Bardzo zależy mi na powiadomieniach. Czy ktoś zna rozwiązanie lub miał podobny problem?

#spec #majsterkowanie #telefony
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MisterMinister: Ręki sobie nie dam uciąć. Niemniej powiedziałbym, że działało, bo to drugi raz kiedy pochodzę do tego problemu. Jakiś rok temu chciałem to rozwiązać, ale nie miałem takiej presji i rzuciłem to bez sukcesu. To na 100% była pierwsza próba, więc jeszcze wcześniej (-rok) powinny były się normalnie pojawiać.
  • Odpowiedz
@pieciakk: ja miałem kiedyś firmowego iphone’a 6s i macbook aira, oddalem obie te rzeczy po miesiacu i wziąłem Laptopa na windowsie, jednak od kilku lat mam iphone 13 pro max i teraz te telefony to w 90% jak android wyglądają. Wcześniej miałem samsungi przez ileś tam lat.

Na teraz przywróć fabryczne. Mi w samsungach podobne rzeczy przestawały działać i dopiero zaoranie naprawiało. Stąd tutaj przewaga iphone
  • Odpowiedz