Aktywne Wpisy

njay +189
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą

źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
Teuvo +191
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy

źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
#perfumy
źródło: 375x500.96482
Pobierz@Funshyy: No właśnie nie wiem czy wrócą, bo na stronie producenta ceny też kosmiczne. No nic, poczekamy zobaczymy.
@Funshyy: ?
@Funshyy: Nie mam konta, stąd moja niewiedza ¯\(ツ)/¯ Ciekawe gdzie ta dostawa...
@Omniscient: Mi z kolei bardzo się podoba, ale ja lubię takie "mydlane" świeżaki. A co do parametrów to jak na letnie pachnidło jest całkiem niezły, mam odlewkę i jestem właśnie w trakcie testów, to tak 5-6h trwałości przy 2h projekcji da się wyciągnąć, na moje potrzeby wystarczająco.
@Omniscient: Mi akurat kwiaty nie przeszkadzają skoro uwielbiam Guilty Elixir, prawda? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Omniscient: Innymi słowy coś Ci przeszkadza, ale sam nie wiesz co ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Spoko, przecież nie każdy musi lubić to samo, to byłoby nawet dziwne. Dobra, idę spać, pozdrów żonę.
@kolejne_juz_konto: k*wa, już śpi. Budzić? czy poczekać do rana...;p
Dobrej nocy:)
@Omniscient: Oczywiście że budzić, rano mi powiesz jak poszło i dlaczego nie masz dwóch jedynek z przodu XD Dobrej nocy (。◕‿‿◕。)