Wpis z mikrobloga

Czy ktoś ma ubytkowy flakon tego zawodnika? Ewentualnie jakiś namiar na legitny sklep (pomijając producenta), w który można kupić. Bo wyświetlają mi się same oferty z dziwnych perfumerii spoza perfumehub, a mało z takich kupuję i nie mam na tyle doświadczenia, aby wiedzieć która z nich nie kantuje.

#perfumy
kolejnejuzkonto - Czy ktoś ma ubytkowy flakon tego zawodnika? Ewentualnie jakiś namia...

źródło: 375x500.96482

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kolejne_juz_konto: ja właśnie z brasty brałem, a mieli p----i w Polsce, zaraz po premierze. Duża szansa, że mają jakieś swoje lepsze dojścia, więc jak kolega wyżej pisał, warto tam zerkać. Mnie nie urzekł i za tę cenę nie grzeszył parametrami. Mogłem tutaj wystawić na tagu, bo na olx puściłem prawie cały flakon za 200, a widzę, że teraz co chwila o to ktoś pyta na wykopie
  • Odpowiedz
Mnie nie urzekł i za tę cenę nie grzeszył parametrami.

@Omniscient: Mi z kolei bardzo się podoba, ale ja lubię takie "mydlane" świeżaki. A co do parametrów to jak na letnie pachnidło jest całkiem niezły, mam odlewkę i jestem właśnie w trakcie testów, to tak 5-6h trwałości przy 2h projekcji da się wyciągnąć, na moje potrzeby wystarczająco.
  • Odpowiedz
Ja też bardzo lubię klimaty Imagination, dlatego cały czas szukam czegoś co mi go zastąpi:) Ostatnio 50ml Visionary wleciało. Mnie Aqua Dubai trochę w otwarciu zbyt kwiatowo atakowały. Może jestem zbyt wrażliwy na którąś z nut tam zawartych. Cholera wie.
  • Odpowiedz
@VentaBlack: do Imagination nadal mu brakuje, ale siadł mi bardzo. Parametry wzorowe, ale nic mocarnego. Na pewno trwałość lepsza niż Imagination, ale też jest lekko lepiej niż Aqua Dubai. Projekcja, jak we wszystkich 3... Znikoma. Chyba ten rodzaj zapachów już tak ma;)
  • Odpowiedz