Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +172
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +22
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

#hotelparadise
Już przy 3-cim powinien był ogarnąć, że o prywatnych sprawach to nie przy koleżance.
Inna rzecz, że ona sama zaczęła rozmowę tekstem w stylu "co jesteś taki przymulony". Jak wchodziła do programu za pierwszym razem, to inaczej ją odbierałem, a teraz uważam, że to zmanierowana księżniczka, co ma muchy w nosie. Rzadko się uśmiecha i sprawia wrażenie wyniosłej. Znów
Pewnie Amanda jest bardziej pozytywna niż nam się wydaje, ale niestety jest mało ciekawa, więc mało ją pokazują.
Lepiej na oglądalność wpływają dramy Alicji albo mamrotanie Gargamela