Wpis z mikrobloga

Co robiliście jak dowiedzieliscie się o wypadku w Smoleńsku?

Ja pamiętam, że byłam w szkole bo odrabialiśmy jakieś swięto. Wtedy do szkoły przyszedł jakiś Pan, który powiedział, że spadł samolot z prezydentem, po czym nauczyciele zaczęli śledzić całą relacje.
jmuhha - Co robiliście jak dowiedzieliscie się o wypadku w Smoleńsku? 

Ja pamiętam, ...

źródło: 1000014654

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: @Koobik Spałem, o 10.00 zadzwoniła do mnie mama że prezydent nie żyje i spadł samolot, stwierdziłem że ok i poszedłem spać dalej. Godzinę później siedziałem na karachanie i oglądałem wyciekające zdjęcia z ruskich służb i jednym z nich było pokiereszowane ciało prezydenta.

Ogólnie się nie przejąłem, minęło 15 lat i nadal uważam że nie warto byłoby się ekscytować xD
  • Odpowiedz
@jmuhha mialem chyba 13 lat i polamaną noge
Pamiętam ze sie zdziwiłem, ze taka żałoba i w ogole, przeciez ludzie nie lubią polityków xd
Na drugi dzień zepsuł mi sie komputer i byłem skazany na oglądanie tego gówna w telewizji.
Powtarzanie 10 informacji w kółko przez 24 godziny
  • Odpowiedz
@jmuhha Robiłem relację zdjeciową z budowy stadionu Cracovii. W trakcie przyszli budowlańcy i powiedzieli, że muszę wyjść, bo spadł samolot i dostali z centrali informację, żeby zakończyć dziś pracę.
  • Odpowiedz
  • 0
@jmuhha obudziłem się z myślą że będą urodziny koleżanki (xD) i w necie zobaczyłem co się o-------o. Studiowałem wtedy więc pojechałem do kumpla który miał tv żeby pooglądać co tam się dzieje i w tramwaju jechałem z gośćmi z których jeden miał swaste wytatuowana na wierzchniej stronie dłoni i jego tekst odnośnie flag ( chyba zaczęli wieszać flagi z kirem) "sezon na kaczki rozpoczęli"
  • Odpowiedz
@jmuhha wracałem z nocki do domu się przespać. Usłyszałem o tym w radiu w sklepie. W sumie to było mi strasznie szkoda tych ludzi. Ale byłem młody i miałem jeszcze wachlarz emocji.
  • Odpowiedz
@jmuhha: byłem kilka dni po powrocie z USA, odpoczywałem po miesiącu intensywnej pracy. Przez kolejnych kilka lat miałem delikatne ataki strachu (bo to raczej nie panika) przed lotami.
  • Odpowiedz
@jmuhha: grałem w cs 1.6 mapa typu kz albo deathrun, nie pamiętam do końca, ale było skakane. Nawet pamiętam muzykę, która leciała wtedy na serwerze, ale nigdy jej nie odnalazłem, bo nie znam tytułu ani słów, tylko pamiętam melodię.
  • Odpowiedz