Wpis z mikrobloga

Co robiliście jak dowiedzieliscie się o wypadku w Smoleńsku?

Ja pamiętam, że byłam w szkole bo odrabialiśmy jakieś swięto. Wtedy do szkoły przyszedł jakiś Pan, który powiedział, że spadł samolot z prezydentem, po czym nauczyciele zaczęli śledzić całą relacje.
jmuhha - Co robiliście jak dowiedzieliscie się o wypadku w Smoleńsku? 

Ja pamiętam, ...

źródło: 1000014654

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: obudziłem się jakoś 10 minut po informacji, rodzice to oglądali jednym okiem i zajmowali się codziennymi sobotnimi obowiązkami. Trochę pooglądałem jak tata mi zrobił jajecznicę, po czym poszedłem grać w GTA San Anderas.
  • Odpowiedz
@jmuhha: grałem w WoW'a i siedziałem w orgrimmarze, kiedy na trade chatcie ktoś napisał, że "polish president is dead". Włączyłem telewizor, a jakieś 10 minut później zadzwonili rodzice z informacją (byli wtedy na zakupach jak dobrze pamiętam). Moje życie zmieniło się o 360 stopni po tym wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jmuhha: byłem w pracy na pierwszą zmianę. jeszcze wtedy smartfony mało kto miał. Ktoś rzucił że rozbił się samolot z kaczyńskim. jako że nie cierpiałem kaczyńskich wcale nie było mi z tego powodu smutno.
  • Odpowiedz
  • 0
@jmuhha: Byłem na konwencie mangowym i przez żałobę narodową wycofali sporo atrakcji. Byłem wściekły.
  • Odpowiedz
  • 1
@jmuhha mialem wtedy 18 lat. Siedziałem przy trumnie mojego taty w dzień jego pogrzebu. Zadzwoniła babcia i powiedzieć co się stało, ale tylko odłożyłem telefon bo miałem głęboko w poważaniu co się dzieje na świecie. Chciałem po pogrzebie wrócić jak najszybciej do normalności ale było dużo ciężej przez wszechobecną żałobę i smęty w tv.
  • Odpowiedz