Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dawul: kazdy moze zaistniec w branzy patostrimu jesli tylko odpowiednio bardzo sie upokorzy najlepszym przykladem jest torun.
  • Odpowiedz
no to nie wiem czemu tego ludzie nie robia, skoro tak bardzo zazdroszcza streamerom.

@Dawul: mają godnosc i honor sprzedaje to sie kur...
  • Odpowiedz
@Dawul: niech zarabia 🪄 nie mam czasu na strimy ale jak oglądam shoty to mam ubaw premium i nic nie płacę. Za bilet do cyrku 40 zł. Wolę socjopate geja co zarabia jak szejk i szkoda mu na jedzenie niż płacić za bilet. Darmo to uczciwa cena

Jak widać my wykopki nie jesteśmy wszyscy tacy sami. Ja mam w------e co w innych portfelach niż mój
  • Odpowiedz
@Dawul: Najlepsze są te argumenty, że ‘będzie wstyd przed rodziną czy znajomymi’ xD. Przecież żyje się tylko raz, a za sto lat nikt nawet nie będzie pamiętał, że istnieliśmy. Światło zgaśnie i nie będzie niczego. Dlatego dla mnie to niesamowite, że ktoś bardziej przeżywa cudze życie niż swoje własne xdd
  • Odpowiedz
kiedyś trzeba będzie isc do normalnej pracy jak się nie będzie miało alternatyw. Znam sam przykład jednego kanału gdzie gość tylko podróżował po krajach i opowiadał o randkach (nie obrażał p0lek) i przez to stracił pracę. Kanał nieduży 2k subskrypcji

@Mastah1: sam się pochwalił kanałem czy go nakryli? Może brał za dużo wolnego albo na L4 jeździł xd
  • Odpowiedz