@Vadzior: otototo, bulwers na ceny w gastro mnie najbardziej bawi xD. Jak im ceny nie odpowiadaja to niech przestana tam jesc. Jakby przestali, to moze wlasciciele obnizyliby ceny, bo zobaczyli, ze jest za drogo, ale jak nie przestaja to znaczy, ze ceny sa przez nich akceptowalne i cen nie trzeba obnizac.
@Mastah1: kazdy jest kowalem swojego losu ヽ( ͠°෴°)ノ. Zresztą, biorąc pod uwagę tego jak Rafatus jest propsowany to nie wiem czy wstyd pozostanie. Przypominam, ze Rafatus robil z 500 razy bardziej wstydliwe rzeczy niz Wtykło.
@PZt37: oj kolego, na tagu fame czesto sie zdarza, jak wykopki sa zbulwersowane, ze ktos smie smiec zarabiac wiecej niz oni a jest influ strimerem czy tam innym frikiem.
@Dawul kiedyś trzeba będzie isc do normalnej pracy jak się nie będzie miało alternatyw. Znam sam przykład jednego kanału gdzie gość tylko podróżował po krajach i opowiadał o randkach (nie obrażał p0lek) i przez to stracił pracę. Kanał nieduży 2k subskrypcji.
@Mastah1: no to pojdzie albo nie pojdzie ( ͡°͜ʖ͡°). Generalnie, malo mnie to obchodzi, po prostu dziwie sie wykopkom, ze narzekaja na tych influstrimofrikfajterów, zamiast sami zaczac to robic, skoro to jest takie super ekstra oplacalne, prog wejscia, oprocz braku granic, wstydu, komputera i kamerki jest praktycznie zaden. Aha, przepraszam OBS trzeba umiec obslugiwac, ale do tego chyba nie sa zadne wielkie umiejetnosci potrzebne,
@KOXsu: nie sadze, na produkcji wszyscy dostaja wyplaty, a ci, którzy probuja sil w szeroko rozumianej branzy rozrywkowej to duza czesc z nich nie dostaje wyplaty ( ͡°͜ʖ͡°)
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link