Aktywne Wpisy

CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz
bArrek +154
Ej dawajcie nie idziemy jutro do roboty ale tak wszyscy

Cały świat vs. Pomarańczowy Imperator z demencją.
#gielda #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-08 182327
PobierzPuchatek:
- Halo, Europa/Afryka... Mam sprytny plan
- Nín hǎo. Jaki?
- Sprytny
Puchatek:
- Halo, Europa/Afryka... Mam sprytny plan
- Nín hǎo. Jaki?
- Sprytny
- tzn?
Faktem jest, ze Europa hajs zarobiony na Usancach wydawala w Chinach i w Rosji.
W zamian za to miala ochrone wojsk hamburgerow.
Trump to degenerat, ale ogolem to sie usancom nie dziwie.
Bardzo ciekawe bo jeszcze w styczniu EU chciała nakładać cła zaporowe na chińskie elektryki za to, że są dotowane przez chiński rząd i wypychają europejskich producentów z rynku XD
Trump to zaraz po Putinie największy rozjemca zwasnionych krajów xdd tylko odwrotnie niż sobie planował xdd
źródło: temp_file3914066881980569116
Pobierz@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Teraz wykopki będą wychwalać Chiny a jeszcze trzy miesiące temu była to dyktatura-bantustan który tylko potrafi podrabiać cudze pomysły. xDDD
Nie ma żadnych sentymentów.
No ale jeszcze pół roku temu jak wspominałem że USA mają instrumentalną politykę i żeby w razie czego interes robić
@fornson23: Bo ci ludzie nie kierują się myśleniem i interesem jak ja, ale emocjami sterowanymi przez aktualną propagandę - to ta różnica.
Teraz lubimy tych, więc z nimi i nieważne że stracimy.
A za chwilę tych nie lubimy, więc z nimi NIE NIE NIE, to nic że moglibyśmy zyskać, NIE bo ich aktualnie nie lubimy.