Zapraszam na nowa edycje naszego ulubionego typera wykopowego! Póki co jest to tylko wpis regulaminowy, wpis ze wzorem do typowania pojawi się jak już będzie w 100% wiadomo kto z kim, gdzie i dlaczego.
Jeżeli ktoś chce być wołany do typowania, proszę plusować pierwszy komentarz pod tym wpisem, będę was dodawać do każdego wpisu z typami.
REGULAMIN
Play-In 1 punkt za prawidłowe obstawienie zwycięzcy meczu
Play-Off (UWAGA, ZMIANA REGULAMINU) 3 punkty za wytypowanie zwycięzcy z pary 1 dodatkowe punkty za dokładne wytypowanie wyniku serii 1 dodatkowy punkt za wytypowanie MVP finałów
Kolejność O kolejności w końcowej tabeli decyduje: 1. zdobyta ilość punktów 2. poprawne wytypowanie mistrza NBA 3. poprawne wytypowanie MVP finałów 4. poprawne wytypowanie dokładnego wyniku finałów
Uprościłem trochę sposób przyznawania punktów. Zauważyłem(nie tylko ja), ze wiele osób taktycznie głosowało i pomijało wyniki 4:0 oraz 4:3, który dawały mniejsze prawdopodobieństwo na zdobycz punktowa, teraz dużo większa waga będzie nałożona na to kto wygra serie, a nie w jakiej konfiguracji.
#nbatyper #nba #koszykowka #sport
Zapraszam na nowa edycje naszego ulubionego typera wykopowego! Póki co jest to tylko wpis regulaminowy, wpis ze wzorem do typowania pojawi się jak już będzie w 100% wiadomo kto z kim, gdzie i dlaczego.
Jeżeli ktoś chce być wołany do typowania, proszę plusować pierwszy komentarz pod tym wpisem, będę was dodawać do każdego wpisu z typami.
REGULAMIN
Play-In
1 punkt za prawidłowe obstawienie zwycięzcy meczu
Play-Off (UWAGA, ZMIANA REGULAMINU)
3 punkty za wytypowanie zwycięzcy z pary
1 dodatkowe punkty za dokładne wytypowanie wyniku serii
1 dodatkowy punkt za wytypowanie MVP finałów
Kolejność
O kolejności w końcowej tabeli decyduje:
1. zdobyta ilość punktów
2. poprawne wytypowanie mistrza NBA
3. poprawne wytypowanie MVP finałów
4. poprawne wytypowanie dokładnego wyniku finałów
HALL OF FAME
2024 @nikogo_nie_ma_w_domu
2023 @Ppsi89
2022 @kosteq64
2021 @kendzior333
@kosteq64
@Sigismund_Dijkstra
2020 @piotr-zbies
@Szybki_Joe
2019 @stefan-trzcina
@HalfManHalfAmazing
@abc765
2018 @johnyywho
SŁOWO OD OP'a
Uprościłem trochę sposób przyznawania punktów. Zauważyłem(nie tylko ja), ze wiele osób taktycznie głosowało i pomijało wyniki 4:0 oraz 4:3, który dawały mniejsze prawdopodobieństwo na zdobycz punktowa, teraz dużo większa waga będzie nałożona na to kto wygra serie, a nie w jakiej konfiguracji.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz