Wpis z mikrobloga

Dzizas jaki ten Śpiewak jest czasem głupi. Często się z nim zgadzam, ale czasem jak coś p--------e to jednak wychodzi skrajny lewak. Jego obraz przedsiębiorców to jacyś ludzie albo upośledzeniu umysłowo albo oszuści i złodzieje. Aż dziwne że ci wspaniali pracownicy nie zjadają tych przedsiębiorców na śniadanie jak są tacy mądrzy.
Te przedstawienie sprawy jest tak skrajne, jak ja bym sugerował, że pracownicy to ludzie totalnie nieudolni i wszystko co zawdzięczają w życiu to mają dzięki innym, którzy dają im pracę. Rzecz jasna to druga skrajność, ale po c--j tak prymitywne manipulacje?

#bekazlewactwa #polska #firma
text - Dzizas jaki ten Śpiewak jest czasem głupi. Często się z nim zgadzam, ale czase...

źródło: IMG_5977

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@text Tacy ludzie tez sa potrzebni. Ogólnie błędem który popełnia kazdy jest szufladkowanie ludzi i to właśnie tutaj też zostało zastosowane dzieląc ludzie na 2 grypy. Gdy tymczasem sytuacja nie jest taka prosta i oczywista.
  • Odpowiedz
@text XD toś mi teraz debila podesłał. Chyba wyszła z tego gościa jakaś głęboko zakorzeniona niechęć do prywaciarzy no bo jak to tak ktoś ma lepiej niż ja. To jest tak Januszowy mem, że nie wytrzymam
  • Odpowiedz