Aktywne Wpisy

wykop +64
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +364
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: 1000003062
PobierzOt cała kobieca logika, mówi jedno a robi drugie xD
Jestem introwertykiem, męczę się spędzając czas z ludźmi na dłuższą metę. Bateria społeczna szybko leci mi w dół i lepiej czuję się w swoim towarzystwie
A jako gówniarz imprezowałem dużo i nie byłem spierdoxem. Chociaż można powiedzieć, że często średnio rozumiałem dlaczego jestem tak wykończony psychicznie
otóż bycie introwertykiem i ekstrawertykiem, to nie jest 0 i 1, to bliżej nieokreślone spektrum i mieszanka cech
@goodlife1: no szok, że skrajny poziom jakiejś cechy ma bardzo mało ludzi xD
@T0pi5: albo ze informatyk = wie wszystko o komputerach
@Chlop_Sielski: otóż to. Na studiach bardzo dużo piłam, nie mogłam odstawić butelki, ale wyłącznie na dużych imprezach. W małym gronie znajomych wystarczyła herbatka albo jedno piwko, ale większe spędy zawsze kończyły się jakimś autodestrukcyjnym pijaństwem, które wynikało z chęci zagłuszenia lęków i wyluzowania się w miejscach, w których większość wydawała