Tez macie wrażenie, ze byc moze i jest ath w ilosci ogloszen, ale te mieszkania sa... tragiczne? Nie wiem czy to tylko moje wrazenie, ale albo sa w kiepskich lokalizacjach, albo remont to by im sie przydal juz 20 lat temu, a cena oczywiscie 13-14k z metra.
@kozi_juz_tu_bylem: rynek wtórny to jeszcze więcej życzeniowości niż pierwotny; przeciętne mieszkania bez świeżego remontu we Wrocławiu zjadą w okolice 10k, może mniej do 2027; Kraków/Gdańsk 11-12k;
@kozi_juz_tu_bylem: 500k, wielka płyta, prawie 50'cio letni budynek, 50m2, czynsz 1000 zeta, grzyb w łazience nie do końca zeskrobany. Z POTENCJAŁEM. IDEALNE POD INWESTYCJE. TYLKO U NAS.
@kozi_juz_tu_bylem: we Wrocławiu jak dasz widełki do 450k to masz kawalerki, a potem jak dasz do 550k to masz najdroższe kawalerki w c------m standardzie zmieszane z dwupokojowymi mieszkaniami w lepszym standardzie xD
@kozi_juz_tu_bylem tragiczne? To nie widziałeś tego co było na rynku na końcówce bk2 xD o ile teraz ceny jakoś mega nie spadły, to właśnie jest dobry moment przy dużej podaży na szukanie mieszkań spełniających specyficzne kryteria
To mnie cos odkleilo, czy ktos tez ma taka obserwacje?
@kozi_juz_tu_bylem: A czego byś się spodziewał? To są grube lata niszczenia rynku mieszkaniowego, modyfikowania mieszkań przez fliperów i wannabe rentierów wyciskających z każdego możliwego metra osobny pokój i przez deweloperów budujących z roku na rok coraz większe gówna wyciskające z każdego metra osobne mieszkanie lub nawet lokal jeżeli powierzchnia była za mała. To nie jest tak, że jak nagle przyjdzie kryzys to
To mnie cos odkleilo, czy ktos tez ma taka obserwacje?
#nieruchomosci #wroclaw #mieszkanie
Możliwość negocjacji ceny. <OSTROŻNIE>.
@kozi_juz_tu_bylem: Tak a o co chodzi?
@Benzo_Noir: A w nowym budownictwie ile czynsz?
Tak, potrzeba czasu aż ludzie przełkną gorycz spadków.
35zł trzeba dać za takiego se kebaba
@kozi_juz_tu_bylem: A czego byś się spodziewał? To są grube lata niszczenia rynku mieszkaniowego, modyfikowania mieszkań przez fliperów i wannabe rentierów wyciskających z każdego możliwego metra osobny pokój i przez deweloperów budujących z roku na rok coraz większe gówna wyciskające z każdego metra osobne mieszkanie lub nawet lokal jeżeli powierzchnia była za mała.
To nie jest tak, że jak nagle przyjdzie kryzys to
źródło: Apartamenty-przy-Parku2
Pobierz