Wpis z mikrobloga

Tez macie wrażenie, ze byc moze i jest ath w ilosci ogloszen, ale te mieszkania sa... tragiczne? Nie wiem czy to tylko moje wrazenie, ale albo sa w kiepskich lokalizacjach, albo remont to by im sie przydal juz 20 lat temu, a cena oczywiscie 13-14k z metra.

To mnie cos odkleilo, czy ktos tez ma taka obserwacje?
#nieruchomosci #wroclaw #mieszkanie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kozi_juz_tu_bylem: rynek wtórny to jeszcze więcej życzeniowości niż pierwotny; przeciętne mieszkania bez świeżego remontu we Wrocławiu zjadą w okolice 10k, może mniej do 2027; Kraków/Gdańsk 11-12k;
  • Odpowiedz
@kozi_juz_tu_bylem: 500k, wielka płyta, prawie 50'cio letni budynek, 50m2, czynsz 1000 zeta, grzyb w łazience nie do końca zeskrobany. Z POTENCJAŁEM. IDEALNE POD INWESTYCJE. TYLKO U NAS.

Możliwość negocjacji ceny. <OSTROŻNIE>.
  • Odpowiedz
@kozi_juz_tu_bylem tragiczne? To nie widziałeś tego co było na rynku na końcówce bk2 xD o ile teraz ceny jakoś mega nie spadły, to właśnie jest dobry moment przy dużej podaży na szukanie mieszkań spełniających specyficzne kryteria
  • Odpowiedz
To mnie cos odkleilo, czy ktos tez ma taka obserwacje?

@kozi_juz_tu_bylem: A czego byś się spodziewał? To są grube lata niszczenia rynku mieszkaniowego, modyfikowania mieszkań przez fliperów i wannabe rentierów wyciskających z każdego możliwego metra osobny pokój i przez deweloperów budujących z roku na rok coraz większe gówna wyciskające z każdego metra osobne mieszkanie lub nawet lokal jeżeli powierzchnia była za mała.
To nie jest tak, że jak nagle przyjdzie kryzys to
enten - >To mnie cos odkleilo, czy ktos tez ma taka obserwacje?

@kozijuztu_bylem: A ...

źródło: Apartamenty-przy-Parku2

Pobierz
  • Odpowiedz