Wpis z mikrobloga

@jabol6000 zawsze mnie żenował żart rodziców (najczęściej ojców) że kupują lego czy konsole dla dziecka. Jakby żony im zabraniały mieć hobby a te barany grzecznie zrezygnowały ze swojego życia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 627
@jabol6000: niby śmieszne, niby heheszki ale w rzeczywistości to jest żałosne. To istota cuckoldyzmu i pantoflarstwa. Sigma po prostu by sobie to kupił i nie bawił się w żadne udawanie, że to "dla dziecka". Zarabiam, mam pieniądze, lubię grać - kupuję konsolę. Coś się nie podoba?
To ukrywanie się z zakupami, to zaniżanie ich cen kiedy ukryć się nie da... to wszystko małymi kroczkami prowadziło do tego co mamy obecnie
  • Odpowiedz
Sigma po prostu by sobie to kupił i nie bawił się w żadne udawanie, że to "dla dziecka".

@siepan: No to ja już się pogubiłam.
Były alfy wszystko mające.
Były bety - przeciwieństwo alfy.
Kim są Sigmy?
  • Odpowiedz
zawsze mnie żenował żart rodziców (najczęściej ojców) że kupują lego czy konsole dla dziecka

@swinkapl: przecież to heheszki takie - serio bierzesz na poważnie argument o tym, że kupiłem półrocznemu synowi PS5 i karabin? xD
  • Odpowiedz
@Ranger nie biorę na poważnie, żenują mnie te teksty, bo faceci sami siebie pokazują jako pantofli, którym życie ustawia żona. Tak samo jak teksty o tym, że żona pozwoliła się napić piwa. Chcesz to sobie tak żartuj, nie odbieram tego poważnie, ale ciebie też nie, bo pewno jest w tym trochę prawdy, ale maskujesz prawdę żenującym żartem
  • Odpowiedz
@swinkapl: ale nawet nie muszę mieć żony, żeby żart o konsoli dla niemowlaka nie był niewinnie śmieszny, widzę, że Pan Dorosły się odezwał xD
  • Odpowiedz