@jabol6000 zawsze mnie żenował żart rodziców (najczęściej ojców) że kupują lego czy konsole dla dziecka. Jakby żony im zabraniały mieć hobby a te barany grzecznie zrezygnowały ze swojego życia ( ͡°ʖ̯͡°)
@jabol6000: niby śmieszne, niby heheszki ale w rzeczywistości to jest żałosne. To istota cuckoldyzmu i pantoflarstwa. Sigma po prostu by sobie to kupił i nie bawił się w żadne udawanie, że to "dla dziecka". Zarabiam, mam pieniądze, lubię grać - kupuję konsolę. Coś się nie podoba? To ukrywanie się z zakupami, to zaniżanie ich cen kiedy ukryć się nie da... to wszystko małymi kroczkami prowadziło do tego co mamy obecnie
@Ranger nie biorę na poważnie, żenują mnie te teksty, bo faceci sami siebie pokazują jako pantofli, którym życie ustawia żona. Tak samo jak teksty o tym, że żona pozwoliła się napić piwa. Chcesz to sobie tak żartuj, nie odbieram tego poważnie, ale ciebie też nie, bo pewno jest w tym trochę prawdy, ale maskujesz prawdę żenującym żartem
źródło: 1000008418
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@wiechu90 Tobie też śmieszku. Głodnemu chleb na myśli. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To ukrywanie się z zakupami, to zaniżanie ich cen kiedy ukryć się nie da... to wszystko małymi kroczkami prowadziło do tego co mamy obecnie
@siepan: No to ja już się pogubiłam.
Były alfy wszystko mające.
Były bety - przeciwieństwo alfy.
Kim są Sigmy?
źródło: GM5cN_PWsAAT50k
Pobierz@swinkapl: przecież to heheszki takie - serio bierzesz na poważnie argument o tym, że kupiłem półrocznemu synowi PS5 i karabin? xD