Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szychun: ale co w tym jest nieprawda? Żadnego projektu nie zgłosili, nie mają takiego punktu w programie, praktycznie nic odnośnie aborcji - a z głosowaniem to też prawda, wszyscy zagłosowali.

Wskaż mi zdanie w którym skłamał
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@scarecrov manipulacja. To że nie złożyli żadnego projektu miało dowodzić temu, że nie chcą i nie będą gmerać przy tym temacie. Jak widać na załączonym obrazku - coś im to nie wychodzi.
  • Odpowiedz
@szychun: To jest próba manipulacji czy nieumiejętność rozumienia słów? Wiesz, że podpis pod cudzym wnioskiem to jest coś innego niż zgłoszenie projektu? Ale w sumie rozumiem, że ruskich może przerastać rozumienie słów z języka polskiego( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@HungarianBookSmuggler tekst z ruskimi to sobie daruj bo jest wręcz śmieszny. Zwłaszcza w kontekście obrony konfederacji. Podpis pod wnioskiem to akt poparcia pomysłu. Rozumiem, że lepiej zamieść niewygodny temat pod dywan no ale wymaga to jednak zbyt dużych fikołków.
  • Odpowiedz
@szychun: Tu nie chodzi o o obronę konfederacji lecz o rozumienie słów więc tekst nie jest śmieszny lecz prawdziwy. Te słowa brzmią lepiej. Akt poparcia pomysłu a nie zgłoszenie projektu. Także mniej nadinterpretacji, mniej swoich opinii a więcej trzymania się faktów. Dziękuję
  • Odpowiedz
@szychun: Dziwnie piszesz szychun. Odciąganie uwagi mogę się zgodzić chociaż nie wiem jak było pytanie zadane przez stokrotkę mogła manipulować albo używać słów których do końca nie rozumie co byłoby do niej podobne. Jak zapytała o zgłoszenie projektu to gadała głupoty jak Ty. Także uprawiaj sobie dalej ruską dezinformację( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@HungarianBookSmuggler jednak to Ty masz problemy z rozumieniem i jeśli zadanie wykracza poza połączenie dwóch kropek to widać przekracza ono Twoje siły. Również mógłbym napisać byś udał się z prośbą o wskazówki do oficera prowadzącego (chyba ogólnie myślałeś, że jesteś zabawny i błyskotliwy z tym tekstem - nie jesteś) lub innego patrona. Jednak jeszcze raz podejmę próbę przestawienia Ci tego, jak wyglądała sytuacja i jak ona wiąże się z moim wpisem.
  • Odpowiedz