Aktywne Wpisy

zlimer +228
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz
annlupin +70
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

źródło: 9ph51h
Pobierz@sumoch0j: Rownie dobrze mogbym odwrocic to idiotyczne pytanie i zapytac co bys zrobil gdybys byl najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie o nieskonczonych mozliwosciach, czy dalej bylbys antynatalista, albo czy jezeli twoje starania o brak potomstwa akurat trafilyby w ten statystyczny przypadek gdzie np wazektomia nie zapobiegnie zajsciu w ciaze twojej partnerki. Ogolnie jezeli chcesz sie bawic w
@cocklush69: Nie możesz, ponieważ nie będzie to zgodne z faktami na temat rzeczywistości:
1. Tu masz wyjaśnione zjawisko
Nic bardziej mylnego.
Tzw. "szczęście" to stan soczków w mięsno-tłuszczowym mózgu w czujących posiadających zdolność odczuwania, zwierzęcych organizmach żywych (wliczając w to zwierzęta z gatunku homo sapiens - te o zgrozo posiadają
Tylko zapomniałeś podważyć to co jest tam napisane
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21480378/
92% osob deklaruje sie jako
Wzgledem ciebie? Gdzie? A moze wzgledem @kopawdupeswiniom? Trudno utrzymac dyskusje na poziomie, gdy ktos sie wykazuje wrecz rynsztokowym poziomem dyskusji, poczytaj sobie w jakim tonie
Wtf, ty upośledzony jesteś? Zawsze jest jakieś minimalne ryzyko wpadki, ale pisałam przecież o możliwości aborcji. Więcej się produkować nie będę
Istnieje, wystarczy ze aborcja sie nie powiedzie i nastepny termin ze wzgledow zdrowotnych przypadnie po deadline'ie kraju w ktorym bedziesz robic aborcje ( w Polsce nie mozna ot tak ), albo z innych wzgledow zdrowotnych lub innych okolicznosci nieudana aborcja nie bedzie mogla byc powtorzona, badz w ogole aborcja nie bedzie mogla byc wykonana ze wzgledow np. prawnych, zdrowotnych lub etycznych