Wpis z mikrobloga

#kiszak logika Arkadikusa: "ja mogę robić reklamy ujowych gier mobilnych z modelem pay2win, bo ja mam ŻONĘ I DZIECI, ale gol już nie może" (bo oni najwyraźniej nie mają rodzin).

#gryonline #tvgry #heheszki
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: Zgadzam się w całości. Wydaje mi się, że doszło między nami do kompletnego nieporozumienia (patrząc na ten wątek który wkleiłeś z perspektywy czasu) w większości z mojej winy. Więc przeczytaj tylko to co napisałem wyżej.
  • Odpowiedz
@V4rElS3: Tym bardziej, że kiszaka bardzo łatwo podsumować. Jestem zdziwiony... Ale też w sumie nie, bo już trochę lat na Ziemi żyję, że ludzie zamiast wypunktować typów, jak to robi kiszak, arkadikus w przypadku gier, gdy ktoś się zapyta: "A co wam się nie podoba?", to zabierają się do tego od dpy strony. Ja to czytam i się za głowę łapię.
  • Odpowiedz
No fakt faktem niektórzy tutaj wyciągają tak naciągane zarzuty względem kiszaka arkadikusa i reszty ludulogow (no dobra może nie reszty bo chyba każdy ma tu w dupie tych klonów xD) że człowiek za głowę się łapie i nie chce być utożsamiany z czymś takim (dobitny przykład to była sprawa technika kowala i obwinianie kiszaka o jego s---------o).

@V4rElS3: Jeśli chodzi o sytuacje z Technikiem Kowalem to akurat na przykład w
  • Odpowiedz