Wpis z mikrobloga

#kiszak logika Arkadikusa: "ja mogę robić reklamy ujowych gier mobilnych z modelem pay2win, bo ja mam ŻONĘ I DZIECI, ale gol już nie może" (bo oni najwyraźniej nie mają rodzin).

#gryonline #tvgry #heheszki
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale po co wy oglądacie tego typa? Już za samą facjatę bym typa banował a wy mu robicie kliki i na was zarabia

@Mega_Smieszek: I widzisz, tutaj generalnie pojawiają się dwie kwestie. A mianowicie, po pierwsze żeby coś rzetelnie ocenić faktycznie najpierw sam musisz zapoznać się z treścią niezależnie od tego czy jest to film Arkadikusa na youtube czy jest to nowy film w kinie bo tego wymaga obiektywność. Po
  • Odpowiedz
dawaj wątek, bo sobie tej historii nie przypominam. Z chęcią poczytam :)

@arkadikuss: Proszę bardzo, specjalnie dla ciebie poświęciłem te niecałe 10 minut żeby tego poszukać i znalazłem jeden z wpisów innych mi się nawet nie chce. Już się zapomniało, co? :) Zadałem wtedy proste ogólne pytanie pod którym nawet nie zostałeś oznaczony i nie było absolutnie atakiem na nikogo. Natomiast ty oznaczyłeś mnie bo zapewne odebrałeś to jako atak
  • Odpowiedz
jesteś kretynem.

@arkadikuss: I dlaczego nazywasz go kretynem? Stary jak ci pół prezes ubliżał to nagrywałeś o tym film a teraz ty ubliżasz komuś. Kwestia oznaczania lub nieoznaczania reklam nie ma tutaj absolutnie nic do rzeczy, chociaż akurat powinniście to robić jeśli już dostajecie współprace żeby po dupie nie dostać przysłowiowo nawet od urzędów różnych. Tutaj chodzi oto, że wielokrotnie gry mobilne przez was jako ''ludologów'' są krytykowane a jednocześnie
  • Odpowiedz
Ładny fikołek xD Tak, uważam go za kretyna jeśli wedlug niego o to mi chodziło. Doskonale wiesz jak jest z prezesem - straszył pozwem, podczas gdy sam bawił się w wyzwiska - zupełnie inna rzecz. Chyba że też nim jesteś :-)

@arkadikuss: A więc piszesz mi, że robię ładny fikołek a jednocześnie w tej samej wypowiedzi sugerujesz mi bycie kimś innym a do tego próbujesz manipulować wrzucając screena mojego komentarza
  • Odpowiedz
Z tego co widzę to Ty się do mnie właśnie pierwszy odezwałeś

@arkadikuss: To jest twoim zdaniem pierwsze odezwanie się do kogoś? Przecież widać, że mój komentarz jest pierwszy i nigdzie cię tam nie oznaczyłem. Sorry za całą stronę wykop tak czasami po prostu działa no.
https://wykop.pl/wpis/80197361/arkadikuss-arek-spieniezyl-13-obserwujacych-na-wyk
Cztero0404 - >Z tego co widzę to Ty się do mnie właśnie pierwszy odezwałeś

@arkadiku...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-02_095654_wykop.pl

Pobierz
  • Odpowiedz
@Cztero0404: W8, bo się chyba gubimy - lub ja Cię gubię w rozmowie.
Wstawiłem pierwszą interakcję - na którą Ci nawet nie odpisałem w wątku który miał mnie obsmarować. Nie zrobiłem tam NIC co by miało Cię obrazić, bo tak jak wspomniałem - nie odpowiedziałem (chyba że to gdzieś przeoczyłem, co jak najbardziej jest możliwe).

Za to TWÓJ następny komentarz w moją stronę po tygodniu czy dwóch (daty są pod ksywami) taki
arkadikuss - @Cztero0404: W8, bo się chyba gubimy - lub ja Cię gubię w rozmowie.
Wsta...

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-02 094939

Pobierz
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Dobra, słuchaj a raczej czytaj. Ja naprawdę nie chcę się z tobą kłócić bo to absolutnie do niczego nie prowadzi poza tym do tego, że będziemy się obrzucać gównem przez następne 2 dni. Nie chce mi się już zwyczajnie, ja mam lepsze rzeczy do roboty ty też pewnie, rozejdźmy się w spokoju i tyle nie wchodźmy sobie w drogę. Tak będzie najlepiej. Deal?
  • Odpowiedz
@Cztero0404: I ok, dzięki za wątek. Na początku w miarę odpowiedziałem - pisałem dosłownie jeden post po drugim w tym samym dniu. Postarałem się wyjaśnić na szybko - to było pod TYMI samymi tagami, bo w wątkach poza nimi się nie wypowiadam i dostałem od Ciebie "xD".

Nie uważam tego za normalną dyskusję.

Ale z perspektywy czasu - nie chciałem (chyba) pisać jeszcze raz, kolejny, ponowny - tego samego. Uznałem,
  • Odpowiedz