Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +2285
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
źródło: temp_file1108037002267378486
Pobierz

#gryonline #tvgry #heheszki
@Mega_Smieszek: I widzisz, tutaj generalnie pojawiają się dwie kwestie. A mianowicie, po pierwsze żeby coś rzetelnie ocenić faktycznie najpierw sam musisz zapoznać się z treścią niezależnie od tego czy jest to film Arkadikusa na youtube czy jest to nowy film w kinie bo tego wymaga obiektywność. Po
Komentarz usunięty przez moderatora
@arkadikuss: Proszę bardzo, specjalnie dla ciebie poświęciłem te niecałe 10 minut żeby tego poszukać i znalazłem jeden z wpisów innych mi się nawet nie chce. Już się zapomniało, co? :) Zadałem wtedy proste ogólne pytanie pod którym nawet nie zostałeś oznaczony i nie było absolutnie atakiem na nikogo. Natomiast ty oznaczyłeś mnie bo zapewne odebrałeś to jako atak
@arkadikuss: I dlaczego nazywasz go kretynem? Stary jak ci pół prezes ubliżał to nagrywałeś o tym film a teraz ty ubliżasz komuś. Kwestia oznaczania lub nieoznaczania reklam nie ma tutaj absolutnie nic do rzeczy, chociaż akurat powinniście to robić jeśli już dostajecie współprace żeby po dupie nie dostać przysłowiowo nawet od urzędów różnych. Tutaj chodzi oto, że wielokrotnie gry mobilne przez was jako ''ludologów'' są krytykowane a jednocześnie
Komentarz usunięty przez moderatora
@arkadikuss: A więc piszesz mi, że robię ładny fikołek a jednocześnie w tej samej wypowiedzi sugerujesz mi bycie kimś innym a do tego próbujesz manipulować wrzucając screena mojego komentarza
@arkadikuss: To jest twoim zdaniem pierwsze odezwanie się do kogoś? Przecież widać, że mój komentarz jest pierwszy i nigdzie cię tam nie oznaczyłem. Sorry za całą stronę wykop tak czasami po prostu działa no.
https://wykop.pl/wpis/80197361/arkadikuss-arek-spieniezyl-13-obserwujacych-na-wyk
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-02_095654_wykop.pl
PobierzWstawiłem pierwszą interakcję - na którą Ci nawet nie odpisałem w wątku który miał mnie obsmarować. Nie zrobiłem tam NIC co by miało Cię obrazić, bo tak jak wspomniałem - nie odpowiedziałem (chyba że to gdzieś przeoczyłem, co jak najbardziej jest możliwe).
Za to TWÓJ następny komentarz w moją stronę po tygodniu czy dwóch (daty są pod ksywami) taki
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-02 094939
Pobierz@arkadikuss: Zacytowałem ci wyraźni fragment twojej wypowiedzi praktycznie z przed momentu. Chyba, że ja nie wiem coś źle zrozumiałem i pisanie ''chyba, że też nim jesteś'' to nie tym czym myślę, że jest.
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-02_100637_wykop.pl
Pobierz@arkadikuss: Proszę bardzo
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-02_100817_wykop.pl
Pobierzźródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-02_100855_wykop.pl
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/80197361/arkadikuss-arek-spieniezyl-13-obserwujacych-na-wyk
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-02_100937_wykop.pl
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie uważam tego za normalną dyskusję.
Ale z perspektywy czasu - nie chciałem (chyba) pisać jeszcze raz, kolejny, ponowny - tego samego. Uznałem,