Aktywne Wpisy

pearl_jamik +24
Byłem kiedyś fanem motoryzacji, tata pokazał mi swojo kolekcje gum turbo z fajnymi brykami. Jarałem się. Były auta fajne, z charakterem. Różne.
A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
źródło: z12043282Q,Guma-Turbo
PobierzZalozmy ze wzieliscie dluzszy urlop w korpo. W polowie urlopu ktos pisze do was czy nie lognelibyscie sie i ogarneli cos co zajmie 1-2h ?Przed urlopem robiliscie nadgodziny jednoczesnie dostajac opierdziel za to ze cos jest niedokonczone mimo ze termin nie byl realny.
To jest drobne ulepszenie, cos bez czego firma sie nie zawali a i mozna to zlecic komus innemu (ale ta druga osoba nie chce tego zrobic bo to moje
To jest drobne ulepszenie, cos bez czego firma sie nie zawali a i mozna to zlecic komus innemu (ale ta druga osoba nie chce tego zrobic bo to moje
Zrobilibyscie zadanie na urlopie?
- Tak 5.3% (10)
- Nie 83.1% (157)
- To zalezy 11.6% (22)

źródło: temp_file8204004958596057794
PobierzSP500 dziś po tym niby "super-krachu-Trumpa" z którego się śmiejecie? 5550.
Takie są fakty dzbanki. xDDD Piękne samozaoranie, gratuluje wam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: sp500
PobierzBTW tak, wiem że i tak prędzej czy później sp500 czekała korekta, ale chyba przyznasz ze pomarańczowy póki co przyczynia się do tego, by spadki były jak największe
Niebieski = Trump II
Zielony = Trump I
Czerwony =
źródło: obraz
PobierzDodałeś to pod wpisem, gdzie sam przyznałeś jak rosło za Bidena i spadło za Trumpa? I jeszcze wkleiłeś wykres? xD
Rozumiesz w ogóle co sam mówisz?