@Polasz: @grosicky @mixererek @SzalonyOgorek Indeks SP500 czyli największych 500 spółek (notowanych na New York Stock Exchange i NASDAQ) za Bidena, 5 sierpnia 2024 czyli wtedy kiedy to pisał Trump: 5186. SP500 dziś po tym niby "super-krachu-Trumpa" z którego się śmiejecie? 5550. Takie są fakty dzbanki. xDDD Piękne samozaoranie, gratuluje wam. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Cogito-sum: fajna logika XD idąc tym tokiem rozumowania jak powiem ze mój kolega nie umie zarządzać pieniędzmi i niech mi je odda, a w międzyczasie majątek urośnie mu o prawie 20%, po czym umrze i przepisze mi to w spadku, a ja na start w dwa miesiace stracę 8%, to znaczy że jest git? XD
@opona_od_czolgu_o_zapachu_kokosowym: Albo kiepski trolling albo serio masz nieźle zwichrowane w głowie sporo stosujesz takie porównanie rodem z gimbazy. :D
@Cogito-sum: odkąd trump napisał te słowa na twiterze, ten "crashing stock market" urósł w pół roku o prawie 20%, natomiast akurat jak on zaczął rządzić, to spadlo. No co za pech...
BTW tak, wiem że i tak prędzej czy później sp500 czekała korekta, ale chyba przyznasz ze pomarańczowy póki co przyczynia się do tego, by spadki były jak największe
źródło: temp_file8204004958596057794
PobierzSP500 dziś po tym niby "super-krachu-Trumpa" z którego się śmiejecie? 5550.
Takie są fakty dzbanki. xDDD Piękne samozaoranie, gratuluje wam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: sp500
PobierzBTW tak, wiem że i tak prędzej czy później sp500 czekała korekta, ale chyba przyznasz ze pomarańczowy póki co przyczynia się do tego, by spadki były jak największe
Niebieski = Trump II
Zielony = Trump I
Czerwony =
źródło: obraz
PobierzDodałeś to pod wpisem, gdzie sam przyznałeś jak rosło za Bidena i spadło za Trumpa? I jeszcze wkleiłeś wykres? xD
Rozumiesz w ogóle co sam mówisz?