Aktywne Wpisy
sloniasek +401

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Poszlam sobie z rodzinką i znajomymi w niedzielę do NFM we Wrocławiu. Wzięłam ze sobą miernik promieniowania Radiacode 102 i moim oczom ukazały się pomiary rzędu 300uR/h. To o 30 razy więcej niż promieniowanie tła. Long story short, jak już policzyłam że to trochę sporo to zgłosiłam do Państwowej Agencji Atomistyki a ta do Wojewódzkiego Centrum Zarządzania Kryzysowego, a ci do Straży Pożarnej. I teraz tłumaczyłam się miłej pani dyspozytorce dlatego nie zadzwoniłam bezpośrednio do nich.🙃
Jak ktoś miał dzisiaj koncert w NFM to przepraszam :(
#wroclaw #radiacja #bezpieczenstwo #promieniowanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://gazetawroclawska.pl/promieniowanie-w-nfm-we-wroclawiu-grupa-chemiczna-sprawdza-czy-doszlo-do-skazenia-robia-pomiary-forum-zostalo-zamkniete/ar/c1p2-27422027?fbclid=IwY2xjawJXeENleHRuA2FlbQIxMQABHXdT-oHZioqZ9PaKKTOIiCZyRCVWiYJXnk9vWx8kk19GBonSPWCu-U7j5w_aem_vHHc3OQDCvI9lmRRvOqJbA
@Iskald: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: wykop
Pobierz@Iskald:
Na szczęście nie skończyło się tak jak z pewnym gościem i rurką w silniku
@Iskald: Ale... po co? Masz jakąś paranoję?