Aktywne Wpisy

peanut_whu +431
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
Larsberg +22
Clair Obsur - fenomen którego nie potrafię zrozumieć.
Jak gra która ma turowy system walki może w ogóle pochłonąć rozgrywką tłumy?
Jak gra która z realizem ma niewiele wspólnego może wzbudzać aż takie emocje?
Jak gra która nie wprowadza absolutnie nic innowacyjnego może być nazywana rewolucyjną?
Pograłem
Jak gra która ma turowy system walki może w ogóle pochłonąć rozgrywką tłumy?
Jak gra która z realizem ma niewiele wspólnego może wzbudzać aż takie emocje?
Jak gra która nie wprowadza absolutnie nic innowacyjnego może być nazywana rewolucyjną?
Pograłem
źródło: swtg20250304094844793vbww
Pobierz

Poszlam sobie z rodzinką i znajomymi w niedzielę do NFM we Wrocławiu. Wzięłam ze sobą miernik promieniowania Radiacode 102 i moim oczom ukazały się pomiary rzędu 300uR/h. To o 30 razy więcej niż promieniowanie tła. Long story short, jak już policzyłam że to trochę sporo to zgłosiłam do Państwowej Agencji Atomistyki a ta do Wojewódzkiego Centrum Zarządzania Kryzysowego, a ci do Straży Pożarnej. I teraz tłumaczyłam się miłej pani dyspozytorce dlatego nie zadzwoniłam bezpośrednio do nich.🙃
Jak ktoś miał dzisiaj koncert w NFM to przepraszam :(
#wroclaw #radiacja #bezpieczenstwo #promieniowanie
@Iskald: xD
źródło: 1000025496
PobierzTo jeden z moich fajniejszych pomiarów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Alarmy mam bardzo nisko ustawione bo szukam antyków.
źródło: Screenshot_2024-10-06-11-33-10-304_com.almacode.radiacode
PobierzRadiacode 102
Zaprosili mnie na komendę, więc powiedziałam jak było. Ze mam hobby, czasami sobie noszę w torebce miernik promieniowania i że wczoraj miernik pokazał mi dziwne wskazania więc wysłałam zapytanie do Państwowej Agencji Atomistyki a ta uruchomiła całą ścieżkę. I tyle. Wypuścili mnie do domu. Nie robiłam tego w sposób złośliwy, w sumie nie spodziewałam się, że ktokolwiek weźmie te pomiary poważnie. Raczej spodziewałam się że
Tak z ciekawości to czego szukasz z RC w ramach hobby?