Aktywne Wpisy

OkruszekChlebka +214
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

Pietruchoowy +410
źródło: temp_file5620748877479407138
Pobierz

Mimo to ten temat zastępczy, który jakże mocno pobudza emocje i rodzi nienawiść, będzie używany do rozgrywania Polaków do końca tej kampanii.
Już dawno temu zadecydowano przy okrągłym stole że w Polsce będą tylko dwie partie i gdy Polakom w końcu nawet te dwie zbrzydną, wtedy zaoferuje im się trzecią drogę tak zwaną trzecią nogę.
Pierwszy raz od 30 lat Polska ma szansę odzyskać niepodległość i pierwszy raz kandydat spoza układu okrągło stołowego ma szansę zostać prezydentem, gwiazda śmierci użyję wszystkich swych zasobów Media, prasa farmy botów aby to się nie stało.
Uwaga do moderatorów ten post nikogo nie obraża ani nie jest trollingiem dziękuję.
#polityka #konfederacja
źródło: 1000000303
Pobierz@pkamk:konfederacja wcale nie robi kampani z PiS. Nic a nic.
https://konfederacja.pl/grafika/18-maja-glosujemy-na-slawomira-mentzena/
źródło: 25-03-20-duda-mentzen
Pobierzźródło: zdc
Pobierz@pkamk: I przy okrągłym stole postanowiono wbić gwoździa w mózg posłów Konfederacji, żeby nie potrafili odpuścić tak nieznaczącego tematu? Nikt nie każe im gadać tych głupot, które gadają. Skoro temat nie ma znaczenia, a złe lewaki robią
źródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@pkamk: Podziękuj Konfie, że ten temat wyciąga. Zresztą, c--j, dobrze, niech im poparcie spada :3
@pkamk: w 1989 odzyskaliśmy niedpodległość od kacapów, nikt normalny nie zagłosuje na partię kacapów która będzie ich witała z otwartymi ramionami i prosiła o denazyfikację
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@pkamk: tylko dla posiadaczy fi*tków to "temat zastępczy"
@pkamk: nie no, potężne kompetencje xD
Zesrasz się z wrażenia jak ogarniesz, że Okrągły Stół to był sukces. Ale do tego będziesz musiał dojść sam, suabek ci nie powie/
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kończy kadencję przed wakacjami i po niej idzie na zieloną trawkę.
Próby wtulenia d--y do MKOLu spełzły na niczym. Jarek po przegranych wyborach prawdopodobnie abdykuje ze strachu przed kwasem w partii. Flamaster bez swojego pana jest niczym w partii więc musi sobie szukać lokum sam (jak maowiecki).
Ja zakładam, że zgodnie z komunikatami prasowymi to Duda wezwał memcena na dywanik, a nie doktór sam się