Wpis z mikrobloga

@Angi_Angel to był często przeze mnie wałkowany temat , to że ktoś wygląda jak szara myszką nie znaczy że nią jest , to że ktoś wygląda jak blond rakieta nie znaczy że się puszcza ,
Ja też kiedyś miałam inny styl ubierania byłam chuda miałam kręcone blond włosy jak jeszcze farbowałam , wyglądałam jak typowa dziunia a nadal byłam dziewica z drugiej strony widzę jak kolegow robią na boki trochę takie
  • Odpowiedz
@Angi_Angel ja się nauczyłam że nieatraykcyjni ludzie często mają większą pewność siebie niż atrakcyjni , dlatego że ta nieatrakcyjna osoba nie ma problemu z tym jak wygląda , te śliczne osoby zazwyczaj mają dużo kompleksów dlatego dążą do perfekcji
Więc się nie zdziw że i szara myszką w okularach może się okazać większą pinda niż laska po solarium
  • Odpowiedz
@Angi_Angel

@Linnior88 Nie przeczę. Sam się przejechałem na dwóch takich "szarych myszkach"

No ja też zauwazylam w moim gronie znajomych ze te mega atrakcyjne są krzywdzone a te mniej atrakcyjne same krzywdzą
Zawsze będę mówić że to że ktoś udaje taka biedna pierdołe w okularach nie znaczy że nią jest
  • Odpowiedz
Co znaczy ten mem? Bo często go widzę i nie kumam co on oznacza

@Angi_Angel: pokazałeś że wychodzi ci z babami - albo przynajmniej próbujesz. I zrobiłeś to na Śfjentym Tagó.

• Odpowiedz