Aktywne Wpisy

mirko_anonim +52
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by

Lewusx +181
Minęły już prawie dwa tygodnie, ale mimo to wrzucam podsumowanie startu w Niemczech, zawody rangi PRO. Federacja NPC, ta do której należą najważniejsze zawody na świecie, zwane „Mr. Olympia”.
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierz![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

źródło: IMG_20250318_180319
PobierzJa też kiedyś miałam inny styl ubierania byłam chuda miałam kręcone blond włosy jak jeszcze farbowałam , wyglądałam jak typowa dziunia a nadal byłam dziewica z drugiej strony widzę jak kolegow robią na boki trochę takie
Więc się nie zdziw że i szara myszką w okularach może się okazać większą pinda niż laska po solarium
No ja też zauwazylam w moim gronie znajomych ze te mega atrakcyjne są krzywdzone a te mniej atrakcyjne same krzywdzą
Zawsze będę mówić że to że ktoś udaje taka biedna pierdołe w okularach nie znaczy że nią jest
@Angi_Angel: pokazałeś że wychodzi ci z babami - albo przynajmniej próbujesz. I zrobiłeś to na Śfjentym Tagó.