Aktywne Wpisy
puesmanana +103
Czy naprawdę ktoś wierzy, że SUV spalający ponad 20 l benzyny, jest bardziej ekologiczny, niż małe autko, którego norma została sklasyfikowana o stopień niżej w tabeleczce?
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
źródło: 1000028909
Pobierz
sruba_m3 +36
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

źródło: image
PobierzWięc to p---------e o x milionowej wartości tyle jest warte
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: obraz
Pobierz@hevelx: włamania nie było, bo w tym stanie włamanie nie może być do otwartego budynku.
Kradzieży nie było, bo on miał dostęp do tych plików.
złe co najwyżej były jego intencje, bo zamierzał to upublicznić ale tego nie zrobił.
Nie został więc zatrzymany ani z powodu włamania, ani kradzieży, ani udostępniania, tylko na podstawie prawa z 1986 które zostało napisane w trochę innych czasach,
Wszedł do budynku MIT, który nie był zamknięty ani chroniony w sposób uniemożliwiający dostęp publiczny – kampus MIT słynął z otwartości.
Nie było siłowego wejścia ani łamania zabezpieczeń fizycznych. Nie rozwalił drzwi, nie przeciął kłódki – drzwi były otwarte, a sieć nie była zabezpieczona w sposób wymagający łamania hasła.
Nie było klasycznego hackingu zdalnego. Swartz był fizycznie obecny na