Wpis z mikrobloga

@Yuri_Yslin akurat ogrzewanie pod miejscem na prysznic to zdecydowanie dobry pomysł- ja zrobiłem sobie walk-in i niestety brakuje mi tego, lepiej by schło, wxhodzilbym na ciepłą podłogę tam gdzie chodzę boso ale jak kupiłem to podłogówkę już była ułożona i nie było sensu przerabiać; pod brodzikiem faktycznie bez sensu
  • Odpowiedz
@Yuri_Yslin: co to znaczy 'dobrze zrobiona'? Masz tak ciepla jak ustawisz sobie temperature wody i jaka temperature ustawisz sobie w pomieszczeniu. Ja mam w lazienkach na 24 ustawione i wode na 45 wiec podloga jest tam zdecydowanie ciepla.
  • Odpowiedz
co tam robi ta rura z gazem?

Ktoś zastosował stare niemieckie normy dotyczące łazni w zbiorowych skupiskach ludzi.

po co tam to okno, żeby je kabina zasłaniała?

jw. Ułatwia kontrolę z zewnątrz i nie naraża personelu na niebezpieczeństwo.

@Yuri_Yslin:
  • Odpowiedz
co to znaczy 'dobrze zrobiona'

@b4kus: To znaczy taka, jak na zdjęciu. 45 to sporo, i to kosztuje przecież, by ją podgrzewać - marnowanie kasy. Ja mam temperaturę 35 stopni, podłogi 29, w domu jest 23 stopnie. Różnica w zużyciu gazu między 35 a 45 jest zauważalna.

29 nie daje efektu ciepła jak dotykasz, tzn. nie jest zimne, ale ciepłym też bym tego nie nazwał.
Yuri_Yslin - > co to znaczy 'dobrze zrobiona'

@b4kus: To znaczy taka, jak na zdjęciu...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Yuri_Yslin no i zapłacę 100zl więcej w miesiącu i będę miał za każdym razem uśmiech na ustach chodząc po ciepłej podłodze, dla mnie warte tego, w łazience to w ogóle mam cieplutką aż się wychodzić nie chciało zima
  • Odpowiedz