Aktywne Wpisy

DrJudym +120

mirko_anonim +19
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by

![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

Ktoś mi wyjaśni jak tu zamontować kabinę? Bo Odpływ jest typowo pod nią...
#nieruchomosci #developeruch #patodeweloperka
źródło: temp_file42742756110673344
PobierzMożna się kąpać i myć okno od razu....
Jak dasz pełną kabinę to żadnego skrzydła okna nie otworzysz
Ktoś zastosował stare niemieckie normy dotyczące łazni w zbiorowych skupiskach ludzi.
jw. Ułatwia kontrolę z zewnątrz i nie naraża personelu na niebezpieczeństwo.
@Yuri_Yslin:
@b4kus: To znaczy taka, jak na zdjęciu. 45 to sporo, i to kosztuje przecież, by ją podgrzewać - marnowanie kasy. Ja mam temperaturę 35 stopni, podłogi 29, w domu jest 23 stopnie. Różnica w zużyciu gazu między 35 a 45 jest zauważalna.
29 nie daje efektu ciepła jak dotykasz, tzn. nie jest zimne, ale ciepłym też bym tego nie nazwał.
źródło: obraz
Pobierz