Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja żona chyba chce rozwodu nie powiedziała mi tego wprost, ale ostatnio jej zachowanie jest dziwne. Mamy 5 letniego syna i staram się mu się poświęcać każdy możliwy czas i co według mnie jest logiczne bo to jest mój syn a dzisiaj usłyszałem od żony że od kiedy przyszedł na świat Franek to tylko go widzę a ona zeszła na dalszy plan. Mi się wydaje że to co ostatnio syn powiedział teściowej ma wpływ na jej zachowanie a powiedział "mama mną się w ogóle nie interesuje babciu" 5 letnie dziecko tak powiedziało teściowej. Jak mi to teściowa powiedziała to rozmawiałem z synem i powiedziałem że tak nie jest że mama się stara. A wiedziałem że okłamuje własne dziecko bo jak chce iść na spacer to tylko z synem do kina tylko z synem na plac zabaw tylko z synem na rower tylko z synem. Ona jakoś chyba nie chce uczestniczyć w naszym życiu
#zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mamy 5 letniego syna i staram się mu się poświęcać każdy możliwy czas i co według mnie jest logiczne

@mirko_anonim: zwiazales sie z kobieta, byliscie razem X czasu, zdecydowaliscie sie na slub, zrobiliscie razem dziecko, przerzuciles cala milosc na dziecko, olewajac wszystko co bylo.
Jakiej reakcji sie spodziewales?
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: wy dwaj wyżej, coś z wami nie halo jest? Dwóch kochanków jego baby czy co? Od razu sobie dopowiedzieli/wymyślili, że chłop olewa babę. Mi starczy, że pięcioletnie dziecko powiedziało, że matka się nim nie interesuje, co ewidentnie pokazuje, że coś GRUBO jest z nią nie halo. ŻADNA normalna matka, bez względu na to, jak układa się jej z mężem, nie będzie zaniedbywać/olewać dziecka, więc jeśli coś takiego ma miejsce,
  • Odpowiedz