Aktywne Wpisy

WilecSrylec +645
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +41
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz(Oczywiście opcja dobra jak nic w piątek nie wystrzeli...)
K---a mac xD gdzie wy pracujecie że jesteście "tak zmęczeni" po tygodniu pracy, że nic nie możecie robić XDDDD ja wolę właśnie w piątek na imprezkę, w sobotę wtedy rekonwalescencja i niedziela jeszcze wolna
Zawsze u mnie
Nie wiem jak u Ciebie, u mnie ogarniam praca, zakupy, życie rodzinne (tak-szkola i zajęcia korekcyjne po szkole...) itd. I... I nic. Po prostu czasami lubię się zamknąć w sobie. :) ale dobrze że są i tacy co lubią imprezować w piątek