Aktywne Wpisy

wiesiu2 +219
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
ekizaa +102
Ja to tylko tu zostawię, komentarze pod tym wrzucę później xdd

źródło: 1000027670
Pobierz
źródło: 486682351_1079238110904370_3492804820373646671_n
Pobierz@r5678: Teraz się nie da tak łatwo. Jak na terminalu się odbija paczkę to zapisuje lokalizację z gps. Trzeba podjechać pod dom, odbić i dopiero przekierować do punktu. Jak klient składa skargę to się wtedy sprawdza lokalizację bo się zdarza, że kurier np. pomyli adresy i zostawi przesyłkę w
A lokalizacja to nie problem bo i tak jeździ się po rejonie. chyba że akurat ten adres gdzieś nie po drodze.
@omnitorbi: ten mem nie wziął się z niczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: ty-to-tez-dobra-jestes-jak-ta-twoja-matka-babka-i-siostra-pierdzielnieta-typowy-polak-nosacz-malpa
Pobierz@othe2137: Jak miałem jeszcze tindera to mnie zmatchowało z nauczycielką i się nawet cieszyłem bo myślałem, że ciepła osoba. Bardziej toksycznej osoby nie poznałem xD