Aktywne Wpisy

Braand +33
#mediolan2026 Ech i pomyśleć, że od poniedziałku popadniemy w nicośc, nie będziemy już ekspertami od zimowych dyscyplin, a najbliższa fajna (oby) impreza to mundial latem, a potem... a potem ten gunwo rok bez ani jednej przepotężnej imprezy (╥﹏╥) i pozostanie nam czekanie na ME w piłce nożnej by zaraz potem być ekspertem od letnich IO.
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028

Mama: no idź się pobaw z kuzynami, wcale nie są tacy p--------i.
Kuzyni:
Kuzyni:
źródło: temp_file6045568381232655602
Pobierz

Pytanie podstawowe: masz kochankę czy potencjalną osobę na kochankę? Bo
@panczii: z "taką kobietą"? Czyli jaką dokładnie? W sensie taką samą jaką wybrał sobie za żonę? Nie wspomina, że się zmieniła po ślubie.
Albo nic się nie zmieni, albo wychodujesz jaja i dasz ultimatum, i ewentualnie wtedy nic się nie zmieni, albo piszesz półprawdę i pomijasz jakieś
Macie wspólnie kilkoro dzieci i ty się dziwisz, że mniej zarabia? Kiedy ona miała karierę budować? W ciąży, na macierzyńskim? Ciekawe jak z obowiązkami domowymi u was jest ale chyba znam odpowiedź.
„Żona oczywiście robi zakupy spożywcze, kupuje dzieciom ubrania, jakieś duperele do domu” i jeszcze ci źle xD
@Zenzenzen: No nie
@spirityfree: Nie wiem czy piszesz to na poważnie czy prześmiewczo.
Pisałem to w kontekście wydatków za co ona płaci - i tak, głównie z za zakupy spożywcze (choć jak wyżej napisałem - również ja je robie) i ubrania dzieci / akcesoria domowe
W skrócie, masz dobrą żonę, fajne dzieci, tworzycie dom, żyjecie na dobrym poziomie a ty to zniszczysz, bo żonka zarabia za mało.
Żonka, która jednocześnie was żywi, ubiera dzieci, doposaża dom.
Ty dosłownie wypominasz kobiecie, która oddała ci życie, urodziła dzieci, swoje zarobki przeznacza na WAS i narzekasz xD
Albo chcesz bizneswoman albo żonę i matkę, wybierz jedno. Z
poważnie to piszesz czy sobie teraz żarty robisz?
Nie, nie mam problemu z zabieraniem dzieci na wakacje bo uwielbiam patrzeć jak przezywają przygody
Ja nie wiem czasem co jest z ludźmi nie tak, ale w moim 16letnim związku od początku wiedzieliśmy kto gdzie ile na co i co jest wspólne. No bo tak- jakby nie patrzeć w małżeństwie ( no chyba że macie rozdzielność ale o tym nie napisałeś) wszystko jest wspólne, więc nie TY płacisz
Komentarz usunięty przez autora
Sprawiasz troche wrażenie faceta o mentalności księżniczki bo chciałbyś żyć 50/50 jak z drugim chłopem a na to ci na 90 procent nie pójdzie żadna szanująca się kobita, bo po co ma brać takiego 50/50 jak wkoło pełno
Komentarz usunięty przez moderatora
Więc paradoksalnie następna kobite tym bardziej byś musiał utrzymywać żeby do siebie przekonać plus stara rodzina
Mam kolege co zarabia 100 k na msc, placi za wszystko i nie może znaleźć a ty