Aktywne Wpisy
MarekKucharz +53
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +82
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

źródło: temp_file251697044740448513
Pobierzja mam wrazenie ze ludzie troluja te tramwaje we wroclawiu i wrzucaja jakies archiwalne zdjecia. To nie moze sie dziac az tak czesto :DDD
ja mieszkam w aglomeracji slaskiej. GOP. Kojarzysz?
mamy tu chyba najbardziej jebitna infrastrukture tramwajowa w polsce. wiesz ile razy w zyciu widzialem ze tramwaj se postanowil pojechac nie do konca tam gdzie tory mu kazaly? Raz. A zyje 45 lat :DDD
https://www.facebook.com/TransportGZM/videos/tramwajem-przez-gzm/1586638865550808/
Sorki za facebooka. Lap picrel
źródło: image
Pobierz@batmanian: Jesteś półanalfabetą, który nie wie, że zdanie zaczyna się dużą literą, a przed znakiem zapytania nie wstawia spacji, a wypowiadasz się na tematy polityczne i to w sytuacji, w której polityka nie ma żadnego znaczenia. XD
źródło: masz
Pobierz