Aktywne Wpisy

Variv +593
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

Neocaridina +115
W 2009 roku premier Donald Tusk zapowiedział, że pierwsza polska elektrownia atomowa ruszy za 11 lat – w 2020 roku. Po 16 latach od tego momentu rząd premiera Tuska zapowiada, że pierwsza polska elektrownia atomowa ruszy za 12 lat – w 2036 roku.
Do listopada 2024 roku nakłady na przygotowanie budowy pierwszej polskiej elektrowni jądrowej (spółki PGE EJ1 i Polskie Elektrownie Jądrowe) wyniosły blisko 2,54 mld zł
.
#ciekawostki #
Do listopada 2024 roku nakłady na przygotowanie budowy pierwszej polskiej elektrowni jądrowej (spółki PGE EJ1 i Polskie Elektrownie Jądrowe) wyniosły blisko 2,54 mld zł
.
#ciekawostki #
źródło: Jest-nowa-umowa-z-Amerykanami-w-sprawie-atomu.-Premier-Tusk-tlumaczy-co-zmieniono
Pobierz

źródło: temp_file251697044740448513
Pobierzja mam wrazenie ze ludzie troluja te tramwaje we wroclawiu i wrzucaja jakies archiwalne zdjecia. To nie moze sie dziac az tak czesto :DDD
ja mieszkam w aglomeracji slaskiej. GOP. Kojarzysz?
mamy tu chyba najbardziej jebitna infrastrukture tramwajowa w polsce. wiesz ile razy w zyciu widzialem ze tramwaj se postanowil pojechac nie do konca tam gdzie tory mu kazaly? Raz. A zyje 45 lat :DDD
https://www.facebook.com/TransportGZM/videos/tramwajem-przez-gzm/1586638865550808/
Sorki za facebooka. Lap picrel
źródło: image
Pobierz@batmanian: Jesteś półanalfabetą, który nie wie, że zdanie zaczyna się dużą literą, a przed znakiem zapytania nie wstawia spacji, a wypowiadasz się na tematy polityczne i to w sytuacji, w której polityka nie ma żadnego znaczenia. XD
źródło: masz
Pobierz