Aktywne Wpisy
Windasiedem +664
dbcoop +187
#krakow #programista15k #polska
Za wymaganie wpisywania rejestracji i montowanie do tego takich maszyn bez klawiatury QWERTY powinna być chłosta.
Za wymaganie wpisywania rejestracji i montowanie do tego takich maszyn bez klawiatury QWERTY powinna być chłosta.
źródło: 1000008609
Pobierz

Gdzie?
@ZachariaszTrzeci: chyba w tym kolekcjonerskim, z Allegro :)
@ZachariaszTrzeci: Było "niski", "średni" i "wysoki". W tych zielonych.
Chyba że większość lasek jest chora psychicznie i ma zaburzenia osobowości bo tylko to by to tłumaczyło. Trzeba od takich jak najdalej, bo jakaś relacja to ostatnie co byś chciał robić z takimi osobami, które nawet nie wiedzą co to jest związek i
Sama jest wysoka jak na kobietę (170 cm) więc szuka kogoś trochę
@jerzu70: Dobrze pamiętam, że miałem wpisany wzrost w centymetrach na starym dowodzie. Nowy wyrabiałem w tym roku i nawet się mu jeszcze dokładniej nie przyjrzałem.
@zwyklyczlek: Nie no, wykopki przeciez by na to nie wpadly ze znajdzie sie masa debili ktorzy nawijaja makaron na uszy ze ma 1,9 a przychodzi nizszy od niej, to wina glupiej baby przeciez ze napisze takie rzeczy
@r5678: mocny cope tu uprawiasz. kobiety dzielą się na te które kręcą wysocy faceci i na te które chcą myśleć ze wzrost jest im obojętny. to nie ma nic wspólnego dziecinnością czy zaburzeniami. już prędzej można powiedzieć ze laski lecące na niskich gości są
@Snowflake_: nie tak samo bo grubas może schudnąć. Wzrostu nie zmienisz. Poza tym dziwnym trafem wymogi wzrostu nie dotyczą mokebusów, pajeetów i innego barachła.
@Slavcel: ależ może, przecież mamy równość.