Wpis z mikrobloga

W dowodzie jest wpisany. Wystarczy na spotkaniu wylegitymować delikwenta. Z drugiej strony w dowodzie też mógł skłamać.

@ZachariaszTrzeci: chyba w tym kolekcjonerskim, z Allegro :)

A to w tych nowych dowodach może nie, ale ja pamiętam, że podawałem wzrost, jak sobie po raz pierwszy wyrabiałem.

@ZachariaszTrzeci: Było "niski", "średni" i "wysoki". W tych zielonych.
  • Odpowiedz
@dawid-hopek: ciągle jest to dla mnie nie pojęte jak będąc dorosłą osobą i to po 30 dalej tkwić mentalnie na poziomie nastolatki i to z trudnego domu.
Chyba że większość lasek jest chora psychicznie i ma zaburzenia osobowości bo tylko to by to tłumaczyło. Trzeba od takich jak najdalej, bo jakaś relacja to ostatnie co byś chciał robić z takimi osobami, które nawet nie wiedzą co to jest związek i
  • Odpowiedz
@r5678: no ale niby dlaczego? skoro dla niej wzrost jest ważny, to niech sobie szuka kogoś kto spełni jej wymagania pod kątem wzrostu i tyle. Każdy ma prawo do wyboru. Jeśli jesteś mężczyzną, który nie wpisuje się w jej widełki wzrostowe, to jest to dla Ciebie informacja, żeby olać i szukać kogoś innego. Oszczędzasz przez to dużo czasu.

Sama jest wysoka jak na kobietę (170 cm) więc szuka kogoś trochę
  • Odpowiedz
@Snowflake_: a czy ja mówilem że nie może sobie szukać? niech sobie szuka kogo chce, ale do związku się nie nadaje bo jest dzieckiem z problemami. Byłem z takimi osobami. Dla nikogo normalnego wzrost nie będzie wyznacznikiem tego czy z kimś być czy nie i to jest fakt. Tu nie chodzi o preferencje jakie ktoś ma. Tu nawet nie można znaleźć żadnego argumentu za tym, gdzie przy wspominanych przez ciebie
  • Odpowiedz
@ka-lol: ja patrzę i odpulałem bardzo ładne dziewczyny, które się przymilały, bo miały ~160 wzrostu a szukałem rakiety wysokiej
  • Odpowiedz
jak myślisz dlaczego tak napisała? XD bo miała przypadek, że na spotkanie przyszedł chłop 2m a miał w profilu 1,98 czy taki, że w profilu miał 180 a przyszedł 170 równy jej? XD

@zwyklyczlek: Nie no, wykopki przeciez by na to nie wpadly ze znajdzie sie masa debili ktorzy nawijaja makaron na uszy ze ma 1,9 a przychodzi nizszy od niej, to wina glupiej baby przeciez ze napisze takie rzeczy
  • Odpowiedz
ciągle jest to dla mnie nie pojęte jak będąc dorosłą osobą i to po 30 dalej tkwić mentalnie na poziomie nastolatki i to z trudnego domu.

@r5678: mocny cope tu uprawiasz. kobiety dzielą się na te które kręcą wysocy faceci i na te które chcą myśleć ze wzrost jest im obojętny. to nie ma nic wspólnego dziecinnością czy zaburzeniami. już prędzej można powiedzieć ze laski lecące na niskich gości są
  • Odpowiedz
To tak samo, jakby szczupły facet napisał, że nie interesują go kobiety z nadwagą i prosi, aby takie się z nim nie kontaktowały bo są dla niego po prostu nieatrakcyjne.

@Snowflake_: nie tak samo bo grubas może schudnąć. Wzrostu nie zmienisz. Poza tym dziwnym trafem wymogi wzrostu nie dotyczą mokebusów, pajeetów i innego barachła.
  • Odpowiedz