Wpis z mikrobloga

@manlet185cm: myślałem że tylko ja nabrałem do Rafala przekonania po tym wywiadzie. Swoją drogą konfiarze wyzywający Winiego że nie zaprosił sławeczka, kiedy sławeczek konsekwentnie odmawia udziału, to wyższy stan urojeń prawakoidalnych
  • Odpowiedz
bezmyślny hejt na Winiego za przeprowadzenie wywiadu z Trzaskowskim

@manlet185cm: jak to bezmyślny? Przecież wini zaprosił wszystkich kandydatów, a pojawił się jedynie Trzaskowski, więc oczywistym jest że wini to tuskobot
  • Odpowiedz
  • 25
Niezłe urojenia tuskoboty

@TheFaith69: napisał to trol z kilkumiesięcznego konta, którego aktywności są prawie w całości związana z polityką xD
  • Odpowiedz
Niezłe urojenia tuskoboty. Nawet mi was nie żal

@TheFaith69: patrząc na twoją aktywność to nie my jesteśmy botami, a słabo wam płacą że tylko na takie komentarze was stać.
  • Odpowiedz
@Deska_o0: a to nie tak że to Ci od Trzaska zgłosili się do Winicjusza ?

Osobiście polecam jak przy każdych wyborach cykl w Imponderabiliach Karola Paciorka wywiadów z politykami z każdej opcji
  • Odpowiedz
a to nie tak że to Ci od Trzaska zgłosili się do Winicjusza ?

@Megidox: jeżeli masz jakieś potwierdzenie to wrzuć chętnie się zapoznam, z tego co kojarzę to wini mówił że kontaktował się że wszystkimi sztabami
  • Odpowiedz
@dr_papieros ja także po przesłuchaniu tego wywiadu nie mam wątpliwości. Dodatkowo pamiętam słowa z poprzednich wyborów jak pan Rafał mówił o konieczności prezydenta spoza partii rządzącej i faktycznie nie mogę na niego zagłosować. W pierwszej słabek, w drugiej też
  • Odpowiedz
@Deska_o0: nie podami ci timestamp, ale gdzieś za połową Wini pyta się Rafała dlaczego w ogóle się do niego zgłosili. Trzaskowski odpowiada że szukali kogoś kto prowadzi wywiady inaczej niż zwykły dziennikarz i padło na niego
  • Odpowiedz
Chciałbym podziękować pisowscom i konfiarzom za bezmyślny hejt na Winiego za przeprowadzenie wywiadu z Trzaskowskim. Bez tego pewnie nigdy bym nie obejrzał, a tak, po wysłuchaniu, z lekkim sercem w drugiej turze oddam głos na Rafała. Sam wywiad polecam, szczególnie takim jak ja, dla których nie jest on pierwszym wyborem.

@manlet185cm: Przecież i tak byś zagłosował na czaskoskiego tuskobocie opłacony xD Ta wasza propaganda coraz gorsza, zmieńce oficera prowadzącego bo
  • Odpowiedz
BTW, to chyba pierwszy raz w życiu, kiedy słuchałem go w pełnej wypowiedzi, a nie w wyrwanych z kontekstu fragmentach dopasowanych pod jedyny słuszny przekaz XD

@manlet185cm: dość przerażające, że tak jest kreowany obraz polityków teraz
  • Odpowiedz