@Ark00 racjonalizuj to sobie jak chcesz, ale śmiejecie się z wyglądu, ja nie widzę żadnej różnicy między tym czy śmiejesz się z niskiego przegrywa, a typa po zmianie płci, absolutnie żadnej.
@Kremufka2137: zostaw mordo, oni tego nie pojmą. Takie zachowania nie biorą się znikąd. Znaleźli sobie ofiarę w Grodzkiej bo sami nie mają nawet 30% tyle odwagi do życia co ona (✌゚∀゚)☞
@StrangeGem zapewne masz rację, już zazwyczaj nawet się nie fatyguje i nie chce mi się takich rzeczy wytykać, ale raz na sto coś mi jednak przepłynie przez filtr i naiwnie próbuje. Z reguły jedyną konsekwencją jest moje rozczarowanie.
@Kremufka2137: gdyby im się chciało poczytać jaka jest historia pani Anny to by pewne fakty dotarły. No ale po co za to się plusików nie dostanie. Za to za wyśmianie drugiej osoby tak. Ja przestałam prostować takie urojenia, nawet mi się nie chce komentować takich wysrywów. Tylko nie masz po co walczyć z wiatrakami. Ułomne ego takich osób i tak nie pozwoli przyznać się do błędu i ogarnąć.
Ja tak się zastanawiam: jakim cudem skoro feministek i tęczowych stworów w społeczeństwie jest promil mają od czasu upadku komuny gigantyczną i ciągle pokazywaną w mediach reprezentację w każdym sejmie? Kto na nich oddał tyle głosów żeby się załapali? Czy ktoś zna jakiekolwiek efekty działalności Bęgowskiego/Grodzkiej w parlamencie poza robieniem z siebie błazna?
@Hatt0riHanz0: Feministek wcale nie jest w Polsce tak mało, ale gdzie one mają "gigantyczną" reprezentację? A wśród osób przyznających się do homoseksualnej orientacji byli chyba tylko Biedroń i Śmiszek. No faktycznie jest ich mnóstwo xD
@choochoomotherfucker Zapominasz o tych wszystkich którzy im włażą w tyłek jakby stanowili 90% wszystkich mieszkańców Polski. Przypomnij sobie pierwsze decyzje Donalda po wygraniu ostatnich wyborów. A skoro uważasz że jest ich tak mało to czemu cała Polska zna nazwiska i pyski Biedronia i Grodzkiej skoro to szeregowe pionki mało znaczącej siły politycznej? Po co ich media tak promowały, skoro totalnie nic sobą nie reprezentują i nic dobrego nie osiągnęli? Praktycznie wszystkie
źródło: 484853210_682710757419107_2140872192993309475_n
Pobierz@Kremufka2137: tutaj jest śmianie się z przebierańca
(tak (hehe) chodzi o kutasa)
Ja przestałam prostować takie urojenia, nawet mi się nie chce komentować takich wysrywów. Tylko nie masz po co walczyć z wiatrakami. Ułomne ego takich osób i tak nie pozwoli przyznać się do błędu i ogarnąć.
Praktycznie wszystkie