Aktywne Wpisy

Bryk +109
Dzięki użytkownikowi @adrninistrator, który zmotywował mnie do napisania podsumowania pracy naszego „orła z Ukrainy” #konfitura z polskim dowodem, chciałbym przedstawić, dlaczego według mnie jego działalność „dla społeczeństwa” (oczywiście nie tylko i wyłącznie dla pieniędzy, bo uznał, że #samochodoza zarabia na tym pieniądze i robi wyświetlenia, więc on też będzie) to czyste sku*wysyństwo.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
źródło: image
Pobierz
roman_erotoman +374
LOL na Republice znajdujący się w Budapeszcie redaktor zaczepił randomowych przechodniów i się go pyta "do you speak some Polish" (wtf btw) na to młody odpowiada "bóbr k---a"
xD
#wegry
xD
#wegry

#ranczo #seriale #tvp
źródło: 7220747_1.3
PobierzNienawidziłem tego ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kjungst: No i się po czasie okazało że to Prison Break był gównem ze spoko tylko 1 sezonem.
A Ranczo sztosik do samego końca.
łoo kurła, to był ten sam okres? byłem pewny, że ranczo pojawiło się długo po prison breaku. moja matka chciała taniec z gwiazdami ogladać co miał emisję na tvn w tym samym czasie
https://film.wp.pl/ranczo-powroci-w-zupelnie-nowej-odslonie-rezyser-zdradzil-szczegoly-7250724871289152a
Serial trzymał poziom nawet w ostatnich sezonach dzięki wątkom politycznym. Scenarzysta wcześniej pracował z politykami ale to jest chyba powszechnie znany fakt.
Nie zgodzę się że zakończenie Rancza dobrze domykało wszystkie wątki, sezon 10 był średni, o wiele lepiej wątki domykał sezon IV, który był pierwszym zakończeniem Rancza.