Wpis z mikrobloga

• 29
@NieJanek na Polsacie prison break, o którym wszyscy chłopacy mówili w szkole a ja musiałem oglądać polskią rubaszną wieś, bo hehe śmieszne.

Nienawidziłem tego ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kjungst:

na Polsacie prison break, o którym wszyscy chłopacy mówili w szkole a ja musiałem oglądać polskią rubaszną wieś,

łoo kurła, to był ten sam okres? byłem pewny, że ranczo pojawiło się długo po prison breaku. moja matka chciała taniec z gwiazdami ogladać co miał emisję na tvn w tym samym czasie
  • Odpowiedz
@NieJanek: Teraz by ten serial wywołał wielkie oburzenie z propagandą UE i silnymi,inteligentnymi, niezależnym kobiecymi postaciami. Gdzie z mężczyzn zrobiono idiotów, pijaków, przemocowców a jak któryś jest inteligentny to od razu jest złym charakterem

Serial trzymał poziom nawet w ostatnich sezonach dzięki wątkom politycznym. Scenarzysta wcześniej pracował z politykami ale to jest chyba powszechnie znany fakt.
  • Odpowiedz
  • 18
@NieJanek: Świetny serial który o dziwo miał naprawdę rewelacyjne zakończenie, które fajnie domykalo wątki, to oczywiście chcą to zepsuć i zrobić nowy sezon po latach, ehh po co.
  • Odpowiedz
@NieJanek: Uwielbiam ten serial. Wątki polityczne pokazujące polską mentalność idealne. Norek i Krawczyk Top. Chyba jedyna polska produkcja , która wyróżnia się optymizmem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 35
@Krs90: Ostatnia scena Rancza to czyste złoto.

Nie zgodzę się że zakończenie Rancza dobrze domykało wszystkie wątki, sezon 10 był średni, o wiele lepiej wątki domykał sezon IV, który był pierwszym zakończeniem Rancza.
NieJanek - @Krs90: Ostatnia scena Rancza to czyste złoto.

Nie zgodzę się że zakończe...
  • Odpowiedz