Aktywne Wpisy

KingaM 0
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +18
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

Czara goryczy przelała się gdy napisałem lasce 22 lat, że wygląda sympatycznie. Nie była to prosta, jednozdaniowa wiadomość. Raczej taka składająca się z kilku zdań. Zawsze to pomagało w poznawaniu nowych osób i budziło zainteresowanie. (Serio tak wyglądała)
Zawarłem w niej sam fakt sympatycznego wyglądu, a także zasłyszaną historię od jednej nauczycielki w czasach szkolnych,że nie da się wyglądać sympatycznie, bo bycie sympatycznym to zbiór cech charakteru. Dalej podałem to w wątpliwość i wyjaśniłem, że sam tak nie uważam.
Laska odpisała "nie znamy się,a ty mnie w tym momencie oceniasz z góry." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba powinno wyjść inaczej. Dobrze, że już nie muszę nikogo poznawać dla siebie...
W tym celu tez nie wybierałem lasek, które mogły na pierwszy rzut oka wyglądać na jakieś puste
Po krótkim eksperymencie społecznym chyba można stwierdzić, że możesz mieć rację.