Wpis z mikrobloga

Uplastycznijmy sobie pewne fakty - Grosicki jest, jaki jest, ale gdyby grał, to pewnie właśnie wrzucałby 8 bieg z wątroby i wjeżdżałby tu w pole karne po swoją 3 bramkę. To są te detale.
#mecz
uncle_freddie - Uplastycznijmy sobie pewne fakty - Grosicki jest, jaki jest, ale gdyb...

źródło: goatinho

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@uncle_freddie Grosik na ławie przesiedział niemal cały mundial w Katarze, po czym dostał 5 min z Francją i wywalczył karniaczka.
I oczywiście więcej już w kadrze nie zagrał (ew. epizody) bo kto to widzioł aby ktoś z polskiej ligi w kadrze grał
  • Odpowiedz
@RKN_: Ehhh to były czasy. Oglądałem ten mecz na żywo z trybun w Bukareszcie. To był ostatni moment kiedy można było oglądać fajną piłkę w naszym wykonaniu. Pamiętam, że były takie dymy na górze, ze ludzie spadali z krzesełek. Polska husaria odpaliła tryb rage. Po meczu w barze jak chcieliśmy się kulturalnie napić piwa, to jak zobaczyli Rumuni, że jesteśmy z Polski to dali nam plastikowe kufle, bo zwierzęta robiły
  • Odpowiedz
  • 1
@luczjanoitaliano o ciekawe, rzeczywiście coś mi się kojarzy że tam dymy były. Ja też dobrze pamiętam ten mecz bo chodziłem wtedy po górach, i w schronisku na stołówce był telewizor. Mnóstwo sniegu, wymęczony, ciepła jadalnia, zimne piwko i super mecz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie zwróciłem na to nigdy uwagi ale biorąc pod uwagę w miarę przyzwoita klasę rywala, grę i wynik to faktycznie później lepszego meczu
  • Odpowiedz