Uplastycznijmy sobie pewne fakty - Grosicki jest, jaki jest, ale gdyby grał, to pewnie właśnie wrzucałby 8 bieg z wątroby i wjeżdżałby tu w pole karne po swoją 3 bramkę. To są te detale. #mecz
@uncle_freddie Grosik na ławie przesiedział niemal cały mundial w Katarze, po czym dostał 5 min z Francją i wywalczył karniaczka. I oczywiście więcej już w kadrze nie zagrał (ew. epizody) bo kto to widzioł aby ktoś z polskiej ligi w kadrze grał
@Darth_Gohan: Powiem tak: różnie to bywało, ale aktualnie uważam go za najlepszego polskiego pomocnika w Ekstraklasie, a i śmiało mógłby łapać się do top 3 pomocników kadry
@RKN_: Ehhh to były czasy. Oglądałem ten mecz na żywo z trybun w Bukareszcie. To był ostatni moment kiedy można było oglądać fajną piłkę w naszym wykonaniu. Pamiętam, że były takie dymy na górze, ze ludzie spadali z krzesełek. Polska husaria odpaliła tryb rage. Po meczu w barze jak chcieliśmy się kulturalnie napić piwa, to jak zobaczyli Rumuni, że jesteśmy z Polski to dali nam plastikowe kufle, bo zwierzęta robiły
@luczjanoitaliano o ciekawe, rzeczywiście coś mi się kojarzy że tam dymy były. Ja też dobrze pamiętam ten mecz bo chodziłem wtedy po górach, i w schronisku na stołówce był telewizor. Mnóstwo sniegu, wymęczony, ciepła jadalnia, zimne piwko i super mecz ( ͡°͜ʖ͡°) Nie zwróciłem na to nigdy uwagi ale biorąc pod uwagę w miarę przyzwoita klasę rywala, grę i wynik to faktycznie później lepszego meczu
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#mecz
źródło: goatinho
PobierzI oczywiście więcej już w kadrze nie zagrał (ew. epizody) bo kto to widzioł aby ktoś z polskiej ligi w kadrze grał
Ja nie wiem skąd ludzie dalej wierzą, że on tyle dawał tej kadrze.