Aktywne Wpisy

midnight +66
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

InnyWymiar90 +36

źródło: temp_file8407237754470735332
Pobierz
Dobrze, że z tego wyszedłeś, powodzenia kolego
@mikorys: o co chodzi z tym verstapenem?
Glownie zalezy od osobowosci bo ja na przyklad nie lubie sie jakos czesto spotykac z ludzmi chociaz zdarzalo sie
Terapeuci są też teoretycznie na NFZ
Tylko żeby się dało na niego zapisać - miejsca dla facetów zawsze rozchodzą się od razu, chyba z półrocznym wyprzedzeniem musiałbym czatowac...
@OskariatDeveloperski: Nawiązanie do Maxa verstappena który pobił rekord jakiegoś tam toru i zrobił to w niecałą minutę, tak chodzi o to że za szybko doszedłem
@Sartarius: Ile byłeś, terapeuta był dobry? Czy coś poza terapią robiłeś? Bo wiesz sama terapia to tylko narzędzie które musi ci pomóc zainicjować zmiany krok po kroku to raz a
Z kobietami zwlaszcza moodymi jest problem i czesto ich brakuje to organizorki (bo to sa czesto kobiety) dzwonia do
Ja akurat korzystałem z tej strony [LINK]
Oni akurat są spoko bo nie wypuszczają miejsc eventów z góry na cały rok, jak inne firmy, tylko na +/- miesiąc do przodu.
Z doświadczenia ci powiem, że ta firma bodajże wypuszcza nowe eventy na kolejny miesiąc
Zresztą....kogo ja próbuje oszukać