Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mikorys: wszystko jest dosc mocno subiektywne bo akurat speeddatingow ja nie polecam i mialem najgorsze doswiadczenia, najprościej to pukac jakas zajeta frustratke z roboty bo takich jest masa i sa najbardziej zdesperowane bardziej niz singielki, a najlepsze dziewczyny to mialem z tindera mimo ze najtrudniej.

Glownie zalezy od osobowosci bo ja na przyklad nie lubie sie jakos czesto spotykac z ludzmi chociaz zdarzalo sie
  • Odpowiedz
Ja przerobiłem terapię indywidualną i u mnie także był pozytywny efekt. Oczywiście sama terapia może dać kopa do działania ale sama nic za Ciebie nie zrobi. Efekty jak pisał op mogą przyjść z opóźnieniem ale jeżeli terapia jest dobrze prowadzona to na pewno przyjdą.
  • Odpowiedz
@mikorys Idź na speedating..mhm jasne...
Tylko żeby się dało na niego zapisać - miejsca dla facetów zawsze rozchodzą się od razu, chyba z półrocznym wyprzedzeniem musiałbym czatowac...
  • Odpowiedz
  • 2
@stevenhunter: No jak chcesz, tylko aby to się samobójem nie skończyło.
@OskariatDeveloperski: Nawiązanie do Maxa verstappena który pobił rekord jakiegoś tam toru i zrobił to w niecałą minutę, tak chodzi o to że za szybko doszedłem
@Sartarius: Ile byłeś, terapeuta był dobry? Czy coś poza terapią robiłeś? Bo wiesz sama terapia to tylko narzędzie które musi ci pomóc zainicjować zmiany krok po kroku to raz a
  • Odpowiedz
@bulbulator90: poza tym speeddating jest moim zdaniem bardxiej upokarzajacy niz tinder a reszta jak na tinderze, chlopy zaznaczaja prawie kazda a kobiety prawie nikogo. Wiem bo sie pytalem. Kobiety siedza faceci sie jak na tasmie przenosza xD beka z boku jak patrzysz. Duzo samotnych matek ( o to sie radze dopytywac)

Z kobietami zwlaszcza moodymi jest problem i czesto ich brakuje to organizorki (bo to sa czesto kobiety) dzwonia do
  • Odpowiedz
  • 0
@bulbulator90: No to jest prawda, że na miejsca się trzeba kampić, ja po prostu wyrobiłem sobie nawyk i wchodziłęm na stronę raz parę dni.
Ja akurat korzystałem z tej strony [LINK]
Oni akurat są spoko bo nie wypuszczają miejsc eventów z góry na cały rok, jak inne firmy, tylko na +/- miesiąc do przodu.
Z doświadczenia ci powiem, że ta firma bodajże wypuszcza nowe eventy na kolejny miesiąc
  • Odpowiedz
  • 2
@bulbulator90: No ale co ci zależy zrobić jak mówiłem, nie masz problemu codziennie wejść na wykop, a masz problem aby na tą stronę dla wybranej lokalizacji wejść raz na 2 dni?
  • Odpowiedz