Aktywne Wpisy
nowszyja +954
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +81
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 49.8% (300)
- 4 sery 50.2% (303)

Dobrze, że z tego wyszedłeś, powodzenia kolego
@mikorys: o co chodzi z tym verstapenem?
Glownie zalezy od osobowosci bo ja na przyklad nie lubie sie jakos czesto spotykac z ludzmi chociaz zdarzalo sie
Terapeuci są też teoretycznie na NFZ
Tylko żeby się dało na niego zapisać - miejsca dla facetów zawsze rozchodzą się od razu, chyba z półrocznym wyprzedzeniem musiałbym czatowac...
@OskariatDeveloperski: Nawiązanie do Maxa verstappena który pobił rekord jakiegoś tam toru i zrobił to w niecałą minutę, tak chodzi o to że za szybko doszedłem
@Sartarius: Ile byłeś, terapeuta był dobry? Czy coś poza terapią robiłeś? Bo wiesz sama terapia to tylko narzędzie które musi ci pomóc zainicjować zmiany krok po kroku to raz a
Z kobietami zwlaszcza moodymi jest problem i czesto ich brakuje to organizorki (bo to sa czesto kobiety) dzwonia do
Ja akurat korzystałem z tej strony [LINK]
Oni akurat są spoko bo nie wypuszczają miejsc eventów z góry na cały rok, jak inne firmy, tylko na +/- miesiąc do przodu.
Z doświadczenia ci powiem, że ta firma bodajże wypuszcza nowe eventy na kolejny miesiąc
Zresztą....kogo ja próbuje oszukać