Wpis z mikrobloga

podróż poślubną spędziłem na Rodos, uchodzącym za wyspę kotów. Większość moich zdjęć tak wygląda xD

@music_has_the_right_to_children: jak lubię zwierzęta (miałem przez 10 lat kota w domu, teraz psy), to bym takich bezdomnych obszczymurów nie głaskał w grecji XD wydaje mi się to obrzydliwe, takie mam zdanie, pozdrawiam.

a tak btw. to pamiętam jak chciałem na podróż poślubną właśnie na jakąś grecką wyspę lecieć, ale na szczęście kolega w pracy mi
  • Odpowiedz
@inrzynier: generalnie koty to bardzo czyste zwierzęta, zresztą i tak głównie je dokarmialiśmy bo dziki kot co prawda się łasi ale dotknąć się na ogół nie da.

A co do Dominikany - good for you. Mi tam było wszystko jedno, bo w Grecji nie byłem, a latać nie cierpię, 16 godzinny lot w dodatku nad Trójkątem Bermudzkim to byłaby gehenna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajna wyspa,
  • Odpowiedz
generalnie koty to bardzo czyste zwierzęta

@music_has_the_right_to_children: ale nie takie bezdomne obszczymury ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mi tam było wszystko jedno, bo w Grecji nie byłem, a latać nie cierpię, 16 godzinny lot w dodatku nad Trójkątem Bermudzkim

@music_has_the_right_to_children: lot jest dużo krótszy, a samoloty są wygodniejsze generalnie na long haulach. same karaiby to egzotyka dużo większa niż grecja, warto zobaczyć.
  • Odpowiedz
to pamiętam jak chciałem na podróż poślubną właśnie na jakąś grecką wyspę lecieć, ale na szczęście kolega w pracy mi odradził, pokazał jak szukać tanich lotów przez brytyjskie/niemieckie biura podróży i polecieliśmy w tej samej cenie na dominikanę (11 lat temu).

@inrzynier: zdecydowanie wolę Grecję, ale kwestia gustu
  • Odpowiedz