Aktywne Wpisy

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

MLeko29 +392
Dzień dobry
źródło: 1000063944
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: Screenshot from 2025-03-17 11-44-26
PobierzWalczy chłop.
A stracił już ze 100 tysięcy złotych przez to, że nie miał tych pieniędzy na lokacie.
Z litości nie będę na SP500 i VWRL przeliczał.
Sam teraz szukam lokaty i powiem, że jest cienizna straszna. Skończyła sięmoja z ok 6,5% i teraz jestem w dupie, bo z m,oja kasą to mogę mieć jakieś 4,5% teraz, chyba ,ze będąę sie bawil w otwieranie nowych kont w banku i dzielił moją kasę.
@Czoso: oj tak potężny inwestor wykopek tak powiedział czyli wiadomo że jest na odwrót i chłop nie stracił 100 albo 200 tys zł xD
korzystam od paru lat ;)
Chciwość vs. strach.
Wiele trzeba zmienić, najgorsze, że aktualne młode pokolenie jest zwyczajnie przegrane. Jedyne co możemy zrobić to uratować kolejne pokolenia, ale na to się nie zanosi.
No w sumie ( ͡º ͜ʖ͡º).
w grudniu oczywiście wszędzie spamowała postami że okazja do końca miesiąca xD
w lutym ogłoszenie zniknęło na 2 tygodnie i na początku marca znowu wstawiła za 650k xD
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-26 105251
Pobierz@MlekozMonkom:
źródło: image
PobierzCiekawe czy zejdzie...
I to już półtorej roku takiej karuzeli, niech już wprowadzą ten kataster od 3-ciej nieruchomości, szybko znalazłaby się dla niej odpowiednia cena.
Wiec gdy wystawia taniej, zwieksza sie ilosc zapytan, no bo ludzie jednak ten rynek obserwuja. A wiec skoro nagle ma 20 wiadomosci, to znaczy ze trzeba podniesc cene xD no i konczy sie tak ze po nowej cenie zainteresowanych brak, po starej w sumie tez bo nikt realnie nie chcial kupic.
wibor szybko się nie zmieni a indeksacja konta jest co kwartał - wibor jest powiązany ze stopami procentowymi (ale nie idealnie 1:1), a póki co zapowiedź zmiany (i to symbolicznej) jest zapowiadana najwcześniej na końcówkę roku;
https://www.bankier.pl/mieszkaniowe/stopy-procentowe/wibor