Aktywne Wpisy
walicwasss +922

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +279
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
W sumie nie grałem dotąd w żadnego współczesnego AC, więc jestem ciekawy ile jest faktycznie warty ten Odyssey.
Nie ukrywając dałem się trochę uwieść epoce historycznej, niech już stracę z tym drobnym wsparciem dla żabojadów w ich trudnych chwilach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#assassinscreed #gry
źródło: image
PobierzNa pewno wiele questów jest fajnych (jak ten by pomóc staruszkowi z staruszką ( ͡º ͜ʖ͡º) ). System walki też niczego sobie, w k---ę dużo lootu jest niestety (bardziej wolę wariant z valhalli,
dlatego jak widać na załączonym obrazku wybrałem żeński wariant ;)
poza tym "średniak" to nie brzmi jak najgorsza obelga, parząc jakie słowa rzuca się na gry Ubisoftu xd
Ot formuła się przejadła i ubisoft w kolejnych latach musi zacząć wydawać
Natomiast gra straciła dla mnie cały urok w momencie, gdy jedno z DLC przenosi nas do innego, fantastycznego
@lewoprawo: na marginesie, jestem ciekawy czy decyzja o stworzeniu tego DLC została podjęta przed czy po sukcesie God of War ;)
@witajswiecie: No nie da się ukryć tak jest na pewno z far cry. Z AC to nie powiedziałbym bo teraz teoretycznie czeka nas 4 pełnoprawna część w tej formule, a klasyczny AC to miał sam w sobie 3
Komentarz usunięty przez autora
ideałem były starożytny Rzym, a nie Grecja, ale nie można mieć wszystkiego ;)