Wpis z mikrobloga

Ale ten Filipek to przychlast totalny cud, że wrócił do Siem Reap po odbiciu się od granicy z Wietnamem.
Gada że nie ma kasy w bankomatach bo są tylko 100$, a on 10 potrzebuje:)
I pokonała go cena za wydrukowanie wizy na granicy 180$
To ciekawe ile miał kasy w kiermanie jadąc na ten trip, pewnie z 50$ wszystkiego. O kotek.
#raportzpanstwasrodka
dizel81 - Ale ten Filipek to przychlast totalny cud, że wrócił do Siem Reap po odbici...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JozefG_34:

Głupszy nie jest, nie da się . Co do Visy to się zdarza. Też myślałem że Wietnam daje free Visa bo tak czytałem w komunikatach.. teraz doprecyzowało że tylko dla zorganizowanych grup
  • Odpowiedz
@romek777 wystarczyło wejść na grupę na FB pierwszą lepszą albo napisać do konsulatu. Ale widzę że podróżowanie po prostu nie jest dla każdego.

@dizel81 180$ to nie jest za jakieś wydrukowanie visy tylko za express visa, taka w trybie przyspieszonym. No ale lepiej brzmi że za wydrukowanie kartki tyle chcieli.
  • Odpowiedz
180$ też bym nie zapłacił. Wystarczy poczekać 2dni na potwierdzenie . I tu nie chodzi o wydrukowanie tylko przyspieszona opcje zrobienia Visy. Znowu słownictwa mu brakuję
  • Odpowiedz
@romek777: Mi nigdy sie nie zdarzyło, zdarza się tylko tym co słuchają innych zamiast samemu sprawdzić.
Znalezienie tego typu domeny internetowej tematycznej do wielu państw to kwestia minuty (włącznie ze znalezieniem telefonu w domu na I piętrze).

https://evisa.gov.vn/

Bez urazy, ale aby nie czytać tak ważnych informacji nie u źródła to słabo już wróży
  • Odpowiedz