Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@huopisko: oczywiście że to prawda,
Ja się w ogóle całkowicie dysocjuje przy ludziach i między innymi dlatego nie skończyłem studiów.
Nie potrafię się skupić i myśleć, od razu mój mozg się wyłącza.
Wszystko muszę na spokojnie zobaczyć w domu w spokojuz samemu
  • Odpowiedz
@huopisko: Tak - IQ mam w top 1-2% społeczeństwa, język obcy na C1, ale taka fobia społeczna wjeżdża że jak ktoś mi patrzy na ręce albo się mnie o coś zapyta na żywo to mentalna p---a się załącza i zero skilla plus zapominanie języka w gębie.
  • Odpowiedz
@huopisko tak. Miałem w swoim życiu tyle głupich i niezręcznych sytuacji m. in. właśnie przez stres że zastanawiam się często czy istnieje drugi tak żałosny człowiek jak ja
  • Odpowiedz
@huopisko Ale i tak ci napiszą, że jesteś kowalem własnego losu. Kiedyś w medycynie pracy prostego zadania u psycholoszki nie umiałem zrobić, bo stres mocny, przez co nic nie rozumiałem, jakby mózg się wyłączył.
  • Odpowiedz
@huopisko: nie wiem, ile masz lat, ale póki jesteś młody, poznaj siebie i odkryj w sobie jakiś talent. Każdy ma jakiś talent.

@mr-dawid takich jak my jest dużo więcej. Nie ma na to rady poza staniem się majętnym i posiadaniem większości ludzi w dpie. Ja do tego dążę. Wielu takich jak my ma farta w tej czy innej formie, tak jak większość ludzi sukcesu, ale wbrew temu co mówi
  • Odpowiedz
@huopisko: jak miałem ataki to nie potrafiłem do 5 policzyć, otwierałem lodówkę kilka razy i zapominałem co chciałem z niej wziąć. Na szczęście piguły szybko pomogły i nigdy więcej już nie było takich mocnych faz.
  • Odpowiedz
@huopisko: Ta, zapominam np języków obcych w stresie. A mieszkałem w UK i tam swobodnie się komunikowałem. Potem jak miałem rozmowy o pracę w PL to musiałem się zjarać żeby jakoś poszły
  • Odpowiedz