Wpis z mikrobloga

• 1302
@Koka-Kola: Obowiązkowe szkolenia wojskowe mają najwyższe poparcie akurat wśród ludzi których to nie dotyczy, co za przypadek.
Ja bym oczywiście poszedł na takie szkolenie, ale [tutaj WYJĄTKOWA SYTUACJIA]. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Krs90 - @Koka-Kola: Obowiązkowe szkolenia wojskowe mają najwyższe poparcie akurat wśr...

źródło: cute-adorable

Pobierz
  • Odpowiedz
@Koka-Kola tylko zauważ że to nie są te same pytania.
Czy byłbyś chętny vs czy jesteś za obowiązkowych przeszkoleniem
Możesz być za obowiązkowym przeszkoleniem, ale nie być chętnym żeby wziąć w nim udział.
  • Odpowiedz
  • 127
@szzzzzz: Jak mnie zapytają czy jestem za tym, że kobiety powinny mieć obowiązek urodzić co najmniej dwójkę dzieci to też mam odpowiedzieć tak? W końcu muszę jakoś odpowiedzieć
  • Odpowiedz
  • 18
@Koka-Kola: więcej kobiet w wojsku, to więcej facetów na froncie. Albowiem jak pokazuje Izrael i Ukraina, kobiety zastępują mężczyzn na tyłach, i nie ma już "chowania" się w logistyce. A więcej chłopka do szturmu.
  • Odpowiedz
@Koka-Kola: To następnym razem pamiętajcie cucki, żeby na marszach oburzonych loch iść razem z nimi i krzyczeć proaborcyjne hasełka, bo "to jest wojna!"
  • Odpowiedz
@Koka-Kola: klasyk. Jak kobiety głosują za obowiązkowym szkoleniem dla facetów to jest to demokracja. Jak mężczyźni głosują za możliwością aborcji to opresja i f-----m.
  • Odpowiedz
@Bonwerkz: Moje ciało, mój wybór. Chyba że akurat chodzi o kontakt ciała z minami przeciwpiechotnymi, amunicją kasetową, dronami FPV, b-----i szybującymi, pociskami termobarycznymi i innymi genialnymi wynalazkami. Wtedy wybór starców i kobiet xD
  • Odpowiedz
@Koka-Kola: jakby zostawić całkowotą dowolność, czyli tak, że kto chce to idzie, kto nie to nie to okazałoby się, że gdzieś z 10%, a kobiet 0%(instytut danych z d--y) tych wszystkich matołów będących za przymusem poszłaby.
Gardzę zamordystami, hipokrytami.
  • Odpowiedz